logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Justin Biber, cel mai premiat artist la MTV Europe Music Awards 2015

Artistul de origine canadiană Justin Biber, în vârstă de 21 de ani, a fost cel mai premiat cântăreț de la gala MTV Europe Music Awards 2015, care a avut loc duminică, 25 octombrie, la Mediolanum Forum din Milano, Italia. Acesta a obținut cinci premii la cea de-a 21-a ediție a cunoscutei gale a muzicii internaționale.

Astfel, Justin Biber a câștigat premiile categoriilor „cel mai bun cântăreţ”, „cel mai bun aspect fizic”, „cea mai bună interpretare: America de Nord”, „cei mai mari fani” şi „cea mai bună colaborare”- cu Skrillex şi Diplo, pentru „Where Are U Now?”.

În cadrul galei din acest an a MTV Europe Music Awards 2015, artistul canadian a interpretat celebra sa piesă „What Do You Mean?”.

Cântărețul a devenit celebru la vârsta de 13 ani şi este un fenomen pop global. Biber va lansa luna viitoare primul lui album din ultimii trei ani.

În cadrul Galei MTV Europe Music Awards 2015 au mai fost premiați și Shawn Mendes, pentru „cel mai bun debut” – „Stitches”, dar şi trupa Duran Duran, care a primit MTV Video Visionary Award, „pentru că sunt cei mai mari pionieri în arta video din industria muzicală”, potrivit organizatorilor. De asemenea, duoul hip-hop Macklemore și Ryan Lewis a câștigat premiul pentru cel mai bun videoclip –  „Downtown”, care a deschis gala cu o punere în scenă în stilul „West Side Story”.

Deși au fost desemnate câștigătoare, câteva nume mari ale scenei muzicale internaționale nu au fost prezente la gala din acest an a MTV Europe Music Awards. Printre acestea s-au numărat Taylor Swift, care a câștigat premiul pentru „cea mai bună piesă” – „Bad Blood”, Rihanna, care a obținut titlul de „cea mai bună cântăreaţă”, trupa One Direction, care a câștigat premiul pentru „cel mai bun artist pop” şi Nicki Minaj, care a fost desemnat „cel mai bun artist hip-hop”.

Gala din acest an a MTV Europe Music Awards a avut loc la Mediolanum Forum din Milano, Italia și a fost găzduită de Ruby Rose, starul serialului „Orange is the New Black” şi interpretul britanic Ed Sheeran, care a și fost premiat de MTV, la categoriile „cea mai bună interpretare live” şi „cel mai bun show”.

MTV EMA Awards se dorește a fi o celebrare a muzicii din întreaga lume. Câștigătorii sunt votați de public, pe site-ul galei.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *