Search
Generic filters
Exact matches only

Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca are loc duminică

Ediția cu numărul 5 a maratonului internațional AROBS Cluj-Napoca va avea loc în data de 19 aprilie și va cuprinde trei curse competitive (maraton, semimaraton și cursă cu ștafetă) precum și două curse pentru publicul larg – crossul BT pentru adulți și crossul copiilor. Participanții vor alerga pentru a strânge fonduri pentru asociația „Claudia Safta” pentru ca tinerii cu insuficiență renală să poată beneficia de tratament.

Traseul alergătorilor din cursele competitive măsoară 10,55 km și va fi parcurs de participanții la maraton de patru ori, participanții la semimaraton de două ori și participanții de la cursa cu ștafetă trebuie să îl parcurgă o dată fiecare. Competiția va aduna participanți din 21 țări și se vor oferi premii de peste 10 000 euro.

Traseul crossului pentru adulți va măsura 6 km, iar cel pentru copii 1,5 km. Startul se va da pe Cluj Arena și tot acolo va fi și punctul de finish.

Se încurajează alergatul la copii, astfel că școala care va participa cu cei mai mulți elevi la crossul copiilor va primi o cupă. Înscrierile pentru această cursă se fac la fața locului.

Cu o zi înainte, în 18 aprilie, participanții sunt așteptați la Cluj Arena pentru a se înscrie și a-și ridica kitul de alergat. Sunt așteptați peste 3500 de participanți. Tot sâmbătă vor avea loc diferite activități pentru participanți printre care un atelier de fotbal american susținut de jucătorii echipei Cruisaders și o Pasta Party.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *