logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Microsoft a lansat încă trei telefoane Nokia Lumia

Lumia 830, Lumia 730 DualSim și Lumia 735 sunt noile telefoane lansate de Microsoft care își propun să dea o față nouă pieței smartphone-urilor. Evenimentul care a consemnat lansarea celor trei telefoane a fost conferința IFA din Berlin, care a avut loc în data de 4 septembrie, informează microsoft.com.

Noile telefoane reprezintă o adevărată inovație a pieței, fiind dotate cu multiple noi caracteristici, cu update-uri interesante la aplicațiile deja cunoscute, cu design-uri foarte atrăgătoare și având, nu în ultimul rând, prețuri avantajoase.

La aceeași conferință au mai fost lansate câteva noi accesorii, printre care menționăm Microsoft Screen Sharing, care te lasă să îți conetezi telefonul la un alt display pentru a putea urmări filme, juca jocuri, privi imagini sau folosi prezentări PowerPoint.

Iată pe scurt câteva specificații tehnice pentru cele trei telefoane, precum și două filmulețe de prezentare:

Lumia 830

Este cel mai subțire și cel mai ușor telefon din familia Lumia. Este dotat cu un sistem de reîncărcare fără fir, SensorCore, cameră foto în spate de 10MP, un procesor de 1,2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 16 GB memorie internă și multe altele. Iată mai jos și prezentarea sa video.

Lumia 730 și Lumia 735

Sunt două telefoane perfecte pentru cei care doresc să împărtășească imagini sau videoclipuri în social media, precum și pentru cei care comunică adesea prin Skype. Ambele telefoane dispun de o cameră Full-HD de 5MP pe partea din față, perfectă pentru poze și pentru discuții video. Au un procesor de 1.2GHz Snapdragon quad-core, 8 GB memorie internă, 15 GB gratuiți pentru stocarea online pe OneDrive și un display Super Sensitive Touch HD de 4.7 inch care funcționează perfect în lumina soarelui. Vezi mai multe în videoclipul de mai jos.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *