logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cel mai nou smartphone de la E-boda: Storm V50

Storm V50 E-boda

Un nou telefon autohton încearcă să-și facă loc pe piața deja suprasaturată de smartphone-uri din ce în ce mai performante. De data aceasta este vorba despre telefonul Storm V50 lansat de E-boda.

Storm V50 este un smartphone de top care marchează extinderea gamei de produse E-Boda în zona diagonalei de 5 inci. Cu un design nou, compact și elegant, smartphone-ul încorporează un procesor Cortex A7 Quad Core de 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2, oferind o experiență de utilizare superioară. Modelul Storm V50 poate fi achiziționat în două variante de culori, alb și negru.

Ne dorim ca utilizatorii noștri să se bucure de toate avantajele pe care le poate oferi un smartphone de top. De aceea, venim în întâmpinarea lor cu o actualizare a întregii noastre game de smartphone-uri. Storm V50 este dispozitivul care marchează începutul modernizării portofoliului nostru. Ne-am propus să oferim clienților noștri un dispozitiv mobil elegant și performant care să se ridice la un nivel superior atât din punct de vedere al vitezei, cât și din punct de vedere al designului. În plus, Storm V50 devine un accesoriu util care se aliniază cu trendul celor mai noi smartphone-uri de pe piață, oferind un avantajos raport calitate-preț. Mai mult, aceasta este continuarea promisiunii noastre de a dezvolta în permanență portofoliul de produse, astfel încât să oferim clienților noștri cea mai bună soluție pentru nevoile lor de comunicare”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Pentru a maximiza experiența de utilizare, Storm V50 vine cu un procesor Quad Core Mediatek MT 6582 Cortex A7 cu o frecvență de 1,3 GHz, procesor grafic MALI 400 MP2, memorie RAM de 1 GB și rulează sistemul de operare Android 4.2. Astfel, utilizatorii pot naviga prin meniul telefonului, pe browser-ul preferat de Internet sau pe rețelele de socializare, fără a resimți efectul de lag. Modul dual-SIM permite fie utilizarea serviciilor a doi operatori diferiți simultan, fie utilizarea unui abonament de voce pentru un SIM și a unei cartele prepay de date mobile pentru celălalt SIM.

Puteți citi știrea integral pe AcademiaBărbaților.ro.

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *