Search
Generic filters
Exact matches only

Personaje Game of Thrones moarte în cărți și în viață în serial sau invers

Serialul TV Urzeala Tronurilor (Game of Thrones) și seria cărților pe care acesta se bazează (Un Cântec Despre Gheață și Foc – A Song of Ice and Fire) mențin fanii poveștii într-un suspans constant datorită liniei diferite pe care intriga poveștii o ia în cele două.

Dacă la începutul serialului TV, cei care au citit cărțile lui George R. R. Martin știau la ce să se aștepte în ceea ce privește firul poveștii și finalul personajelor, atunci când narativul a început să difere atât de tare încât unele personaje sunt în viață în serial și moarte în carte sau invers, fanii au început să fie bulversați și continuă să fie ținuți pe marginea scaunelor datorită suspansului acumulat.

Sezonul 6 al serialului este în producție și revine pe micile ecrane în aprilie 2016. Până atunci însă, cei de la Mashable.com au realizat un infografic cu statusul fiecărui personaj în carte și comparativ, în serialul TV. Cu ajutorul acestui infografic poți ține evidența fiecărui personaj atât în seria de cărți, cât și în serialul TV.

Atenție! Urmează spoilere!

Astfel, în infograficul de mai jos, GOT simbolizează serialul TV, iar ASOIAF reprezintă seria cărților, iar statusul fiecărui personaj este marcat printr-o culoare:

Verde pentru în viață
Roșu pentru decedat
Roșu fad pentru presupus mort
Verde fad pentru presupus în viață
Albastru pentru reanimat

Game-of-Thrones-Death-Chart-Tuesday

Jon Snow – Mort sau presupus mort?

Finalul sezonului 5 a lăsat fanii serialului cu o surpriză destul de mare și a stârnit mai multe teorii legate de moartea unuia dintre personajele principale, Jon Snow. Deși infograficul, și toate informațiile oficiale, indică faptul că acesta ar fi mort cu adevărat, există mai multe indicații care ar contrazice această informație. Cea mai puternică este o poză cu actorul Kit Harington, cel care dă viață lui Jon Snow pe micile ecrane, în aeroportul din Belfast, Irlanda de Nord, locul principal unde se filmează serialul. Totodată, au fost mediate câteva indicii care pot indica o eventuală revenire a personajului.

Tu ce crezi? Jon Snow e în viață sau mort?

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *