Search
Generic filters
Exact matches only

Prima tabletă 3g Dual Sim de la E-Boda

Iubitorii de gadgeturi nu au parte de nicio secundă de plictiseală. Avansul continuu al tehnologiei este unul extrem de rapid și interesant, iar pasionații au de unde alege. De la telefoane la ceasuri deștepte, gama de opțiuni este suficient de largă pentru a mulțumi pe toată lumea. Astăzi, spre exemplu, vorbim despre tablete.

E-Boda își mărește portofoliul cu două noi tablete pe segmentul de diagonală de 7,85”. Revo R93G este prima tabletă 3G cu dual-SIM din gama de produse E-Boda. Cu dublă funcționalitate, dispozitivul poate fi folosit cu ușurință atât ca telefon, cât și ca tabletă, integrând două sloturi SIM ce pot fi utilizate simultan, atât pentru voce, cât și pentru date mobile. În plus, pentru utilizatorii care doresc un gadget ușor de utilizat și practic pentru toată familia, E-Boda a introdus în aceeași gamă Revo R95.

Ambele modele încorporează un display de 7,85”, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,2 GHz, respectiv 1 GHz, memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2. Modelele Revo R93G și Revo R95 sunt disponibile în variantele de culori alb și negru online, pe www.e-boda.ro, și în magazinele partenere la prețul recomandat de 549 lei, respectiv 399 lei.
e-boda-tableta-3g-dual-sim-2.

Numitorul comun pe care îl avem cu utlizatorii noștri este mobilitatea. De aceea, ne-am gândit cât de important ar fi pentru ei să folosească un gadget cu o dublă funcționare, telefon și tabletă, în același timp. Pentru a veni în întâmpinarea lor, ne-am lărgit portofoliul de produse cu o nouă tabletă, prevăzută cu dual-sim activ, care poate îndeplini simultan cele două roluri. Am ales să integrăm funcția 3G pe o tabletă cu diagonala de 7,85” deoarece este modelul preferat de utilizatorii noștri. Display-ul este destul de generos să permită navigarea cu ușurință pe Internet, dar îndeajuns de compact pentru a permite manevrarea comodă a dispozitivului. Utilizatorii își pot personaliza planul tarifar în funcție de nevoile lor, folosind un slot SIM pentru un abonament de voce, iar pe celălalt pentru o cartelă de date mobile. În plus, am introdus în aceeași gamă Revo R95, pentru clienții noștri care își doresc o tabletă simplă și practică pentru toată familia”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Citește mai multe informații pe AcademiaBărbaților.ro.

foto

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *