logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Queen şi Adam Lambert vor susține un concert, în premieră, în România

Queen şi Adam Lambert susţin un concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 21 iunie 2016, informează organizatorii – Emagic.

Concertul, prezentat în premieră în România, este un eveniment cuprins în seria „Emagic Classics”, platformă care a mai găzduit în trecut show-urile unor artişti internaţionali celebri precum Bob Dylan şi Sting.

Biletele vor fi disponibile începând cu data de 3 decembrie, pe www.eventim.ro.

După o primă apariţie împreună, în 2009, în finala show-ului American Idol, urmată de o reprezentaţie memorabilă pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit, într-un timp foarte scurt, o prezenţă nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susţinut numeroase concerte şi show-uri televizate în perioada 2012 – 2013.

În 2014, a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite ale Americii, devenit sold-out integral, la finalul căruia Queen + Adam Lambert au primit titlul “Trupa Anului” în cadrul celei de-a zecea ediţii a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată totodată drept “cea mai bună trupă live a anului”, în cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock.

Queen şi Adam Lambert au încheiat anul trecut cu un spectacol susţinut în seara de Anul Nou, lângă celebrul Big Ben din Londra, concert transmis în direct la tv şi urmărit de aproape 12 milioane de oameni.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.