Search
Generic filters
Exact matches only

Samsung a lansat Galaxy S7 și Galaxy S7 edge

Compania sud-coreeană Samsung a lansat două modele noi de telefoane. Este vorba este Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, care au fost prezentate la Mobile Mobile World Congress (MWC) 2016, de la Barcelona.

Noul telefon Samsung Galaxy S7 a avut parte de o lansare inedită. Publicul a urmărit prezentarea telefonului cu ajutorul căştilor Samsung de realitate virtuală Gear VR, lansate în urmă cu o lună. Galaxy S7, lansat în variantă clasică şi cu ecran lateral, nu are caracteristici complet noi, dar are o baterie cu 20% mai bună şi o cameră foto de 15 megapixeli. Telefonul are un procesor mai bun şi este rezistent la apă.

De fiecare dată când lansăm un telefon nou, încercăm să ascultăm ce vor consumatorii noştri. Cu acest telefon, avem o cameră la fel de performantă noaptea ca pe timpul zilei, iar aceasta este o mare îmbunătăţire”, a declarat Jean Daniel Ayme, vicepreşedinte Samsung Europa.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge au dimensiuni diferite. Versiunea Galaxy S7 are un display QHD de 5,1 inch, iar versiunea Galaxy S7 edge cu margini curbate are un ecran de 5,5 inch, dar cu aceeași rezoluție. În ceea ce privește componanta hardware, acestea sunt identice, având procesoare cu opt nuclee, 4GB memorie RAM și spații de stocare care încep de la 32GB, dar care pot fi extinse prin card microSD. De asemena, noile telefoane de la Samsung dispun de baterii cu o autonomie mai mare decât predecesoarele lor, de camere foto de 15 megapixeli și sunt rezistente la apă.

Compania a prezentat şi noua cameră Gear 360, care permite utilizatorului să filmeze la 360 de grade şi HD.

Samsung S7

#evoMAGS-au lansat noile telefoane Samsung S7 și S7 Edge, pe care le găsiți la evoMAG: http://bit.ly/evoMAG-Samsung-S7 Ce părere aveți de noile modele? 🙂

Posted by evomag on 22 Februarie 2016

Parteneriat cu Facebook

O altă surpriză a evenimentului a reprezentat-o parteneriatul dintre Samsung și Facebook, care îşi doreşte să devină o platformă pentru realitatea virtuală. Practic, clipurile filmate cu Gear 360 pot fi urcate pe Facebook şi privite cu o cască Samsung de realitate virtuală.

Nu am putea oferi această experienţă la această scară şi la acest preţ fără experienţa Samsung în hardware şi sisteme, fără experienţa Facebook în software şi, desigur, fără tehnologia Oculus”, a spus Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *