logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Secrete de shopping marca ANNA CORI

ANNACORI

ANNA CORI, lanţ de magazine cu încălţăminte, accesorii și produse de marochinărie din piele naturală, îşi propune să fie nume de referinţă pe piaţa existentă. Un brand sucevean ce s-a impus deja pe segmentul de creaţie şi producţie a încălţămintei din piele, ANNA CORI este un magazin din care cumperi cu încredere. Aşa că, dincolo de atracţia ofertelor, iată câteva din secretele în ale shopping-ului care să te ajute să îţi achiziţionezi pantofi de calitate și accesorii pe masură.

Tipologia încălţărilor

Până când să ajungi să apreciezi cu adevărat măiestria creaţiei în materie de încălţăminte, trebuie să ştii ce anume îţi trebuie şi ce rol îi atribui. Din stil practic, ne-ar fi mai ușor ca o anumită ţinută aleasă dimineaţa să fie cea potrivită numeroaselor ocazii de peste zi. Chiar şi aşa, avem nevoie de varietate în încălţăminte, potrivită pentru diferite momente.

Consultanţii ANNA CORI ne vin în sprijin şi ne dezvăluie faptul că orice persoană are nevoie de cel puţin 4 perechi de încălţări. Desigur, este ceva mai greu pentru femei să se rezume la acest număr. Iată şi explicaţia: încălţările se uzează din cauza intensităţii purtărilor, aşa că nu este tocmai indicat să ne rezumăm la o singură pereche.

Mai mult decât atât, ca şi stil, trebuie să înţelegem că sport este o categorie total diferită, eleganţă înseamnă şi prestanţă, în timp ce stilul casual poate fi cel de zi cu zi. Cu alte cuvinte, cele 4 tipologii de încălţări se referă la nevoia de a ne adapta, după caz, la situaţii comune: stilul ocazional, cel elegant, cel de birou, cel de la serviciu, de ieşit în oraş, cel sport etc.

Mereu piele

Când vine vorba de materialele din care este confecţionată încalţămintea pielea este favorită și mereu alegerea numărul unu. Asta ar trebui să facă oricine, având în vedere avantajele acestui tip de material. Calitatea este implicită, aşa că rămâne doar o preferință personală asupra tipului de piele.

Aceiaşi consultanţi ne spun la acest capitol că, indiferent de sezon, pielea este un material avantajos. Nu numai în numele grijii faţă de picioarele noastre, pentru răsfăţul de care avem nevoie pielea este cea care oferă rezistenţă şi flexibilitate: ai observat vreodată rigiditatea materialelor la încălţăminte chiar şi după numerioase purtări? Pielea în schimb oferă un grad de confort aparte.

Completează cu accesorii

Un mare avantaj pe care îl întâlnim în cadrul magazinului ANNA CORI se referă la varietatea de accesorii. Nimic nu se compară cu o curea bine aleasă sau cu o geantă potrivită. Sunt elemente ce se pun în valoare unul pe celălalt, care accentuează o tematică a stilului şi care te scot oricând din anonimat.

Nu trebuie să mergem numai pe ideea de a asorta pantofii cu geanta sau alte accesorii. Este de ajuns însă să alegem combinaţii echilibrateşi o armonie de nuanţe.

Mulţumim magazinului ANNA CORI pentru dezvăluiri. Şi prin puterea exemplului, site-ul oficial este sursa perfectă pentru a descoperi bogăţia de culori şi stiluri în ale shopping-ului în materie de încălţăminte. Descoperă ce se poartă toamna aceasta şi fă shopping inteligent!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *