Search
Generic filters
Exact matches only

Serialul „Urzeala tronurilor” va mai avea încă cel puțin trei sezoane

Fanii serialului cu accente medievale „Urzeala tronurilor” (Game of Thrones), produs de HBO, au din nou motive de bucurie. Zilele trecute, unul dintre managerii postului american de filme și seriale tv a anunțat faptul că cel mai vizionat serial de televiziune va continua cu cel puțin încă trei sezoane.

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” au loc în această perioadă. Managerii postului american, care plănuiau inițial ca serialul să aibă șapte sezoane, au avut o rundă de discuții cu creatorii show-ului în privința prelungirii acestei producții TV dincolo de al șaptelea sezon, a dezvăluit Michael Lombardo, directorului departamentului de programe de la HBO.

Ei se gândesc la încă doi ani dincolo de sezonul al șaselea”, a declarat Michael Lombardo la o întrunire organizată de Television Critics Association.

Lombardo a spus că el şi-ar dori ca serialul să continue şi dincolo de sezonul al optulea şi că ar fi deschis în fața posibilității de a realiza un „prequel” (producție a cărei acțiune se desfășoară înainte de evenimentele relatate în producția originală, n.r.) care să prezinte istoria bătăliei epice pentru Tronul de Fier din regatul fictiv Westeros.

Al cincilea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” s-a încheiat prin uciderea lui Jon Snow, unul dintre personajele principale ale show-ului şi în același timp un favorit al fanilor, însă numeroși telespectatori au început să speculeze că acest personaj va reveni în următorul sezon. „Din tot ce am văzut, auzit şi citit, Jon Snow este mort”, a spus Michael Lombardo.

În acest an, „Urzeala tronurilor” a ajuns la 20 milioane de spectatori, în medie, pentru cel de-al cincilea sezon al său, care a primit 24 de nominalizări la premiile Primetime Emmy, inclusiv la categoria “cel mai bun serial – dramă”.

„Urzeala tronurilor” a ajutat în acest an postul HBO să îşi lanseze propriul serviciu de streaming online, HBO Now, ai cărui utilizatori pot să urmărească programele HBO oricând doresc şi fără să plătească abonament pentru acest post prin cablu, în contextul în care televiziunea continuă să exploreze şi domeniul vizionării de programe la cerere (VOD/ Video On Demand).

Serialul „Urzeala tronurilor” este realizat pe baza seriei de romane „Cântec de gheață şi foc” (A Song of Ice and Fire) a scriitorului american George R. R. Martin. Romanul are o acțiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros și prezintă povestea a nouă familii în lupta pentru cucerirea acestui tărâm mitic. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acțiunii din „Urzeala tronurilor”.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

devtalks

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *