Search
Generic filters
Exact matches only

Taylor Swift, cel mai nominalizat artist la MTV Music Awards 2015

Cântăreața americană de muzică country-pop Taylor Swift a primit nouă nominalizări la gala din acest an a evenimentului MTV Video Music Awards. Acesta reprezintă cel mai mare număr de nominalizări primite de un artist în cadrul ediției din 2015 a cunoscutei gale a premiilor din industria muzicală.

Artista americană, al cărei album „1989” a fost cel mai bine vândut material discografic al anului 2014 pe plan mondial, va concura la nouă categorii de premii la această gală.

Cântărețul şi compozitorul britanic Ed Sheeran a primit șase nominalizări, în timp ce cântăreața americană Beyonce şi DJ-ul şi producătorul britanic Mark Ronson au primit cinci nominalizări fiecare.

Clipul „Bad Blood” al cântăreței Taylor Swift, inspirat din filmele cu super-eroi şi reprezentând o colaborare cu solistul hip-hop Kendrick Lamar, în care apar numeroase alte celebrități, va concura la mult râvnita categorie „Videoclipul anului”. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate videoclipurile pieselor „7/11” (Beyonce), „Thinking Out Loud” (Ed Sheeran), „Uptown Funk” (Mark Ronson ft. Bruno Mars) şi „Alright” (Kendrick Lamar).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QcIy9NiNbmo]

Printre altele, Taylor Swift a fost nominalizată şi pentru clipul piesei sale „Blank Space” la categoriile „cel mai bun videoclip al unei cântărețe” şi „cel mai bun videoclip pop”.

Gala MTV Video Music Awards 2015 va avea loc la Microsoft Theater din Los Angeles, pe 30 august.

Miley Cyrus prezintă gala VMA 2015

Ediția din acest an a Galei VMA va fi prezentată de cântăreața americană Miley Cyrus.

Într-un mesaj publicat, luni, pe Twitter, tânăra artistă pop a atașat o fotografie însoțită de următorul mesaj: „MTV nu mă lasă să cânt pe scenă. Așadar, anul acesta voi prezenta gala VMA”. La ediția din 2013, cântăreața Miley Cyrus a șocat publicul prin evoluția ei de pe scenă alături de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa „Blurred Lines”, în care au abundat mișcările lascive şi mesajele cu tentă sexuală.

Galele Video Music Awards au început în 1984 şi au contribuit la promovarea postului de televiziune MTV, deținut în prezent de grupul Viacom Inc., care a devenit un actor important în industria de divertisment.

Gala MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adresează în special tinerilor, fiind considerată un eveniment mult mai extravagant decât alte gale din industria muzicală, precum tradiționala gală a premiilor Grammy, şi preferă să evidențieze videoclipurile din spatele unor piese. Totodată, câștigătorii sunt recompensați cu un trofeu mai puţin obișnuit – o statuetă a unui astronaut denumit „Moonman”.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *