Search
Generic filters
Exact matches only

Trailerul jocului Assassin’s Creed Unity ajunge în Cartea Recordurilor

Cel mai urmărit trailer pentru un joc video a fost făcut public în cadrul evenimentului E3 (Electronic Entertainment Expo). La data de 9 iunie 2014, clipul a fost publicat pe canalul YouTube, pentru ca până la data de 17 martie 2015 să fie urmărit de 24.403.906 ori.

Trailerul prezintă jocul Assassin’s Creed Unity, o creaţie a celor de la Ubisoft. Clipul se axează pe atmosfera şi locul de desfăşurare al acţiunii din joc, anume Parisul din timpul Revoluţiei Franceze, începând cu anul 1789. Arhitectura oraşului este reprodusă cu fidelitate, numai pentru realizarea în mediul virtual a Catedralei Notre-Damme fiind necesare 11 luni.

În ciuda succesului acestui trailer, jocul lansat în noiembrie 2014 a avut parte de recenzii mai degrabă rezervate, obţinând punctaje de 70/100 din partea GameRankings şi Metacritic. Recordul de vizualizări stabilit de trailerul Assassin’s Creed Unity a fost consemnat în ediţia 2016 a Guinness World Records Gamer’s Edition la capitolul ”Cel mai urmărit trailer pentru un joc video prezentat la E3′‘.

Seria de jocuri video Assassin’s Creed este una dintre cele mai populare din istoria gamingului, până la data consemnată de cei de la Guinness, 18 martie 2015, fiind vândute aproximativ 73 de milioane de copii.

La data de 25 noiembrie 2015, numărul afişărilor acestui trailer ajunsese la 27.598.770.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *