logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Un nou concept pentru viitorul iPhone face valuri pe internet

Apple a început deja să lucreze la conceptul următorului său smartphone despre care există zvonuri că va avea un design total diferit față de iPhone 6 și iPhone 6 Plus și acest lucru îl va face să fie numit direct iPhone 7, sărindu-se peste iPhone 6s.

Un concept pentru telefon a apărut pe internet și arată cu adevărat spectaculos. Telefonul este imaginat având ecranul prelungit pe lateral. Apple lucrează la acest capitol însă ultimele informații spun că un astfel de telefon va fi lansat de Apple abia în 2018.

Ecran inovativ și butoane virtuale

Conform noului concept gândit de cei de la Apple, prelungirea ecranului a dus la eliminarea butoanele laterale și a celui de home și transformarea lor în butoane virtuale, care pot fi accesate prin intermediul funcției de touchscreen.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=WAiOyXWXH5U]

De asemenea, funcția de reglare a sunetului se va face și ea tot cu ajutorul unui slider virtual care poziționat pe partea laterală a telefonului și poate fi acționat tot prin touchscreen. Tot pe lateral vor fi afișate și notificările primite de utilizator când telefonul de află în stand-by.

Noul telefon va avea și o cameră frontală de 8 MP, precum și una de 20 MP, poziționată pe spatele smartphone-ului. De asemenea, în partea de jos a device-ului, acesta va avea un singur spațiu pentru conectare – care va fi folosit atât pentru încărcare, cât și pentru a conecta căștile sau un cablul pentru transfer de date – și un spațiu pentru nano-SIM-uri.

În ceea ce privește transmiterea sunetului, designul următorului iPhone prezintă șase mini-difuzoare încorporate, poziționate câte trei, de-o parte și de alta a spațiului de conectare și a spațiului pentru nano-SIM.

iOS 9 și durată mai mare a bateriei

Un lucru cu care sigur va veni viitorul iPhone este iOS 9. Ultima versiune a sistemului de operare urmează să fie lansată şi va veni cu funcția de „Low Power Mode” ce oferă până la 3 ore în plus de durata de viață a bateriei.

Cei de la MacRumors au testat această funcție pe un iPhone 6 Plus şi pe un iPhone 5S și au descoperit că scorurile single-core şi multi-core în Geekbench 3 scad cu până la 40% când este activată funcția.

Funcția Low Power Mode mărește durata de viață a bateriei trecând mailul pe manual, dezactivând refresh-ul aplicațiilor din background şi download-urile, reducând mișcarea şi luminozitatea şi reducând viteza internetului. O scădere a performanței nu este însă menționată pe site-ul Apple.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *