logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Utilizatorii Facebook ar putea să facă bani din postări, pe viitor

Facebook, cea mai populară rețea de socializare din lume, ar putea să implementeze o nouă opțiune, care să le permită utilizatorilor săi să facă bani din propriile postări, apărute în newsfeed.

Potrivit The Verge, citat de Digi 24.ro, rețeaua de socializare ia în considerare implementarea unei opțiuni denumite „tip jar” (n.red. borcan pentru bacșiș), pe care utilizatorii ar putea să o activeze pentru a primi bani de la cei care le apreciază postările.

Facebook încearcă să găsească noi modalități pentru ca utilizatorii individuali să profite de postările lor de pe rețea, anunță The Verge. Un sondaj făcut în această săptămână de Facebook printre utilizatori indică o gamă largă de modalități prin care utilizatorii ar putea să facă bani sau să promoveze o acțiune, acestea incluzând opțiunea „tip jar”, personalizarea conținutului și posibilitatea ca utilizatorul să primească o parte din cât câștigă Facebook din postări. Potrivit sursei citate, pentru moment nu este clar dacă opțiunea va fi disponibilă tuturor utilizatorilor.

În prezent Facebook nu oferă utilizatorilor individuali posibilitatea de a câștiga bani din postări. Rețeaua de socializare permite distribuitorilor de conținut să vândă publicitate în interiorul postărilor de tip „Instant Articles” și a clarificat, recent, condițiile în care postările sponsorizate pot fi distribuite de paginile verificate.

Este încă foarte devreme, dar ne angajăm să dezvoltăm modele de monetizare pe termen lung pentru partenerii noștri și ascultăm toate părerile”, a declarat un purtător de cuvânt al rețelei de socializare pentru The Verge.

În orice caz, noile opțiuni de generare de venituri par să atragă mai multe distribuiri pe Facebook. Persoanele publice cu un număr mare de fani, care vor să promoveze o cauză sau să ofere fanilor o modalitate de a participa la un proiect, ar avea un spațiu cu mai multă vizibilitate pentru a face acest lucru.

Sondajul Facebook privind modalitățile prin care utilizatorii ar putea să facă bani folisind rețeaua de socializare conține un set mai larg de întrebări.  Acesta a avut ca scop principal cel de a afla cum folosesc utilizatorii paginile personale, ce fel de postări distribuie sau dacă prietenii lor de pe Facebook sunt persoane pe care le cunosc și în realitate sau persoane pe care nu le-au cunoscut niciodată în viața reală.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *