Search
Generic filters
Exact matches only

‘Vacanțe la țară’ – ediția de toamnă, în perioada 14 septembrie – 31 octombrie 2014

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) lansează cea de-a XXV-a ediție a campaniei „Vacanțe la țară”, ediția de toamnă, în perioada 14 septembrie – 31 octombrie 2014.

Destinatarii programului sunt toate categoriile de turiști, care vor avea oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și nu în ultimul rând, pot servi o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Tarifele practicate de proprietarii pensiunilor pentru actuala ediție a programului ‘Vacanță la țară’ pornesc de la 175 lei/persoană/6 zile la o pensiune de 2 margarete, 225 lei/persoană/6 zile la 3 și 4 margarete, 290 lei/persoană/6 zile la cele de 5 margarete.

„Pe lângă vremea care se anunță a fi foarte frumoasă, turiștii care vor beneficia de programul „Vacanță la țară” vor avea parte de multe evenimente și festivaluri. La 20 de ani de la înființarea ANTREC, ne concentrăm mult pe crearea și dezvoltarea unui calendar de evenimente, precum și pe dezvoltarea asociației și a turismului rural în alte regiuni ale României. Spun asta pentru că fiecare zonă a țării are ceva de oferit. Sunt sigur că turismul rural se va dezvolta în timp și pe cursul Dunării și în alte regiuni mai puțin turistice, dar rurale ale țării noastre”, a subliniat președintele executiv al ANTREC, Mișu Chiruc.

Turiștii au incluse în tarif cinci nopți cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agențiile membre ANAT, prin filialele ANTREC participante — Alba, Brașov, Covasna, Gorj, Maramureș și Neamț.

Articol preluat de pe Agerpres.ro

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *