logo
Search
Generic filters
Exact matches only

YouTube Kids – aplicație cu conținut exclusiv pentru copii

Astăzi, 23 februarie, YouTube lansează o aplicație gratuită dedicată în exclusivitate copiilor. YouTube Kids va fi disponibil doar pe sistemul de operare Android, dar în curând va putea fi descărcat și pe alte platforme.

YouTube Kids va avea un conținut orientat spre copii cu vârsta de până la 10 ani și va cuprinde emisiuni și video-uri de la cele mai cunoscute canale de acest gen de pe YouTube. Printre acestea se numără și National Geographic Kids, iar cei de la Reading Rainbow vor crea filmulețe despre tehnologia viitorului pe înțelesul copiilor.

Pagina principală cuprinde 5 butoane mari de navigare pentru ca micuții să poată identifica categoriile chiar dacă nu pot citi încă. Butonul TV va afișa emisiunile dedicat copiilor, în timp ce butonul Radio va permite rularea videoclipurilor muzicale populare pentru copii. Apăsând pe butonul sub formă de Bec, cei mici vor putea viziona video-uri educative, iar butonul Binoclu va afișa cele mai vizionate video-uri. Ultimul buton, cel sub formă de Lupă, le va permite copiilor să caute printre video-urile din YouTube Kids.

YouTube-Kids

foto

Pentru o siguranță mai mare și pentru posibilitatea de control asupra timpului petrecut pe această platformă, YouTube Kids dispune de o opțiune pentru limitarea timpului printr-o parolă. Astfel, la finalul timpului setat, aplicația se oprește și accesul la video este restricționat până este introdusă parola. De asemenea, cei mici vor putea da comenzi vocale pentru o navigare mai ușoară.

Vi se pare utilă aplicația? O veți instala?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *