Vacanța de Vara

Vara înseamnă distracție, relaxare, mult soare, plajă și concedii. Este anotimpul perfect pentru a ne bucura de seri lungi, plimbări, jocuri în natură și de aerul proaspăt. Salutăm și noi vara printr-un mod mai inedit, motiv pentru care ți-am pregătit un concurs.

În perioada 22 iulie – 20 august, BunaDimineata.ro se bucură de anotimpul concediilor și vrea să te premieze pentru matinalitate și spiritul de distracție. Punem la bătaie zeci de căni BunaDimineata.ro cu mesaje haioase, un sistem de băuturi Nescafe Dolce Gusto Melody 3 + 3 cutii de capsule, un sejur de două nopți pentru două persoane la Pensiunea Vaser *** din Maramureș cu mic dejun și cină incluse și un sejur de două nopți pentru două persoane la Exclusive Hotel & More **** din Sibiu cu mic dejun inclus + voucher de 100 lei pentru masă.

Ce trebuie să faci?

  1. Trebuie să căuți Soarele care răsare în fiecare dimineață în alt articol de pe site-ul BunaDimineata.ro
  2. Dacă ai găsit Soarele scrie-ne asta într-un comentariu și intri automat în extragerea la sorți pentru cele trei premii mari

Dacă ești primul care ne scrie într-un comentariu că a găsit Soarele în articolele noastre, câștigi automat o cană BunaDimineata.ro imprimată cu un mesaj haios. Ai dreptul să participi o singură dată la premiul instant, însă poți să ne spui în fiecare dimineață că ai găsit Soarele și să intri în extragerea mare de la finalul concursului. Cu cât găsești de mai multe ori Soarele, cu atât ai mai multe șanse de câștig (o singură înscriere/email/zi).

Îți urăm multă baftă și o vară cât mai frumoasă!

logo-5

P.S. Atașăm și o poză cu Soarele, în cazul în care nu ești genul matinal și rareori prinzi un răsărit ca la carte.