logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Ghid practic] Cele mai bune cuptoare electrice încorporabile din 2021

Foto by Freepik
Cuprins articol

Despre uptoare electrice încorporabile

În acest ghid poți alfa care sunt factorii de care trebuie să ții cont atunci când alegi viitorul cuptor încorporabil. În prezent, cele mai căutate cuptoare sunt cele electrice, deși încă se produc câteva modele pe gaz. Acestea din urmă sunt utile în spațiile în care nu există o instalație de energie electrică de calitate, dar situațiile respective sunt rare. Majoritatea cumpărătorilor se vor îndrepta către un cuptor electric pentru bucătăria personală.

Există câteva aspecte de luat în considerare atunci când vă pregătiți să achiziționați un cuptor încorporabil. Unele dintre cele mai importante pot fi chiar volumul și dimensiunile, pentru că de ele va depinde și viitorul mobilier. Dacă cuptorul ales este prea mare sau prea mic, măsurătorile nu vor ieși corect și încastrarea va fi dificilă. Când cumpărătorul decide asupra capacității viitorului cuptor, trebuie să ia în calcul ce tip de tăvi încap și dacă se pot găti în același timp două tipuri de preparate.

Materialele cu care este finisat un cuptor încorporabil sunt de asemenea importante, iar un rabat va fi avantajos doar pe termen scurt. Anumite modele pot fi sensibile sau finisate cu vopsele slabe calitativ, care se pot decoji în timp. Finisajele pot fi lucioase sau mate, acesta reprezentând un alt aspect de luat în calcul atunci când veți dori să îl potriviți cu mobilierul. Mai mult, culorile variază în funcție de diferite modele.

Consumul de energie a unui cuptor electric este destul de ridicat, dar există și opțiuni de eficientizare. Anumite cuptoare se folosesc de programele de gătire presetate pentru optimizarea consumului sau fac parte dintr-o clasă energetică economică. Acestea vor fi în general mai scumpe, dar este posibil ca investiția să fie rentabilă pe termen mediu și lung.

Cuptoarele electrice incorporabile căutate în 2021 au multe funcții utile incluse. Iluminarea interioară (chiar LED la anumite modele), capabilitatea de grill, opțiuni de gătire prestabilite pentru diverse preparate, autocurățarea. Pe lângă acestea, programarea digitală și funcția de amânare a pornirii pot fi utile pentru un viitor cuptor.

Tipurile de autocurățare utilizate pentru un cuptor electric sunt catalitică, pirolitică și cu aburi. Fiecare are avantajele și dezavantajele ei. Printre ele se numără consumul de energie, existența unor consumabile care trebuie achiziționate și variabilitatea eficienței.

Cei mai cunoscuți producători de cuptoare electrice încorporabile sunt Arctic, Gorenje, Whirlpool, Bosch, Hansa, Pyramis și Electrolux.

 

3 Cuptoare încorporabile – cele mai căutate modele de cuptor electric ieftin în 2021

1, Arctic AROIC21100H (cu timer și autocurățare Aqua Drop Clean, 71 litri, Clasa A, Inox)

Puteți cumpăra acest cuptor electric de la Arctic la un preț foarte bun, fiind printre cele mai solicitate modele. Capacitatea de 71 litri este suficientă pentru majoritatea tipurilor de tăvi și oale. Are 4 funcții de gătire și include grill, pentru fripturi reușite.

După o utilizare mai intensă, funcția Aqua Drop Clean permite o curățare eficientă și rapidă, pe bază de abur. Părerile clienților despre cuptorul electric Arctic sunt în majoritate bune, fiind unul dintre cele mai vândute modele. Prețul actualizat și dotările cuptorului încorporabil Arctic AROIC21100H pot fi găsite aici.

 

2, Hansa BOES64111 (Electric, 69 l, Grill, Clasa A, Negru)

Cu un design elegant și finisaj negru, acest cuptor Hansa se potrivește inclusiv în bucătăriile cu un design modern. Capacitatea de 69 litri ar trebui să fie suficientă pentru majoritatea preparatelor. Ușa este protejată prin funcția CoolDoor3, eliminând astfel pericolul unor atingeri accidentale.

În interior, producătorul a aplicat un strat special de email pentru curățarea facilă a cuptorului. Dispune și de funcție grill, pentru fripturile preferate. Prețul actualizat și dotările cuptorului încorporabil Hansa BOES64111 pot fi găsite aici.

 

3, Candy FCPK 626 XL/E (Electric, 70 l, Autocurățare pirolitică, Timer, Grill, Decongelare, Clasa A, Inox)

Cu funcția de autocurățare pirolitică, cuptorul produs de Candy elimină ușor grăsimile și reziduurile depuse. În doar 90 de minute, mizeria creată în timpul gătirii poate fi transformată într-o pulbere fină, ușor de spălat.

Capacitatea de 70 de litri vă permite să introduceți aproape orice tip de tavă. Rafturile cuptorului electric Candy sunt telescopice, putând fi trase în siguranță în exterior. Clienții apreciază și funcția pentru decongelare, atunci când cuptorul cu microunde nu este preferat. Prețul actualizat și dotările cuptorului încorporabil Candy FCPK 626 XL/E pot fi găsite aici.

 

Cuptoare încorporabile – cele mai căutate modele de cuptor electric performant în 2021

 

Bosch HBF154ES0 (Electric, 66L, Autocurățare catalitică, Grill, Clasa A, Inox)

Acest cuptor de la Bosch vine cu un raport preț-calitate foarte bun, având funcție de convecție 3D a aerului integrată. Astfel, se pot obține rezultate excelente la coacere și prăjire. Gătirea simultană pe 3 niveluri nu va fi o problemă, iar interiorul Granit Enamel are suprafață netedă, ușor de curățat.

Cumpărătorii se pot bucura și de o funcție de grill, iar autocurățarea catalitică va fi utilă după o utilizare îndelungată. Prețul actualizat și dotările cuptorului încorporabil Bosch HBF154ES0 pot fi găsite aici.

 

Cuptor încorporabil Whirlpool AKZ9 6230 NB (Electric, Autocurățare catalitică, 73 l, Clasa A+, 6th Sense, Grill, Cristal negru) + Plită încorporabilă Piano Whirlpool AKR351IX (4 arzătoare gaz, 60 cm, Aprindere, Inox)

Pachetul format din cuptorul electric Whirlpool și plita încorporabilă cu 4 arzătoare este dedicat cumpărătorilor care caută o soluție completă. Puteți beneficia astfel de un preț bun, fără să renunțați la sursa de gătire cu gaz natural.

Părerile clienților despre acest produs sunt în general pozitive, iar funcțiile înglobate sunt multiple. Clasa energetică eficientă și volumul de 73 de litri vor fi cu siguranță apreciate. Tehnologia Al 6-lea Simț de la Whirlpool include multiple programe presetate intuitiv, iar panoul de comandă poate fi blocat, pentru protecție. Prețul actualizat și dotările pachetului cuptor electric + plită pe gaz de la Whirlpool pot fi găsite aici.

 

Top 10 branduri care oferă cuptoare încorporabile !

În lista de mai jos vei găsi mărcile care au notele de 5 din 5 pentru cuptoarele încorporabile pe care le comercializează:

 

Dacă ai alte nelămuriri legate de cuptoarele încorporabile poți să ne lași întrebărea ta mai jos în comentariu, iar noi vom încerca să-ți răspundem cât mai exact. Între timp poți să citești alte ghiduri interesante despre frigidere, cuptoare electrice sau alte electrocasnice de care ai nevoie acasă, în categoria de Ghiduri de pe site-ul nostru.

—————————————————————————————————————–
Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă vei intra pe aceste magazine online spre care facem trimitere și vei comanda produse de la ele, un procent din valoarea achiziției tale va intră în contul de afiliere al site-ului BunaDimineata.ro . Acești bani pe care îi vom încasa ne vor ajuta să scriem noi subiecte interesante pentru cititorii nostri. Mai multe detalii despre marketingul afiliat poți să citești aici.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor