Care e motivația care stă în spatele dispoziției tale? Ce te face fericit la locul de muncă? O campanie cu și despre #AngajațiFericiți.

BunaDimineata.ro_pag-campanii_mic-dejun

Deoarece nouă, echipei BunaDimineata.ro ne place să stăm la micul dejun, am realizat o campanie în care am scris despre micul dejun din peste 130 de țări din lume.

BD_pagina-campanii_sanatos-asiatic

Majoritatea ingredientelor folosite în mâncărurile asiatice au numeroase beneficii pentru organism. Acestea nu sunt foarte cunoscute, de aceea, am realizat impreună cu echipa KoreanFood.ro o campanie de informare despre bucătăria asiatică.

BD_pagina-campanii_10biective

Fiecare judet din România are cel puțin 10 obiective turistice pe care merită să le descoperi. În campania #10obiective am adus mai aproape de cei care ne urmăresc locuri frumoase din țara noastră. O campanie urmărită de peste 1 milion de vizitatori.

BunaDimineata.ro_pag-campanii_despre-romania-si-romania

Citește „Despre Români și România”, o campanie demarată de echipa BunaDimineata.ro prin care am adus la cunoștința românilor meritele și persoanele care ne-au adus un plus valoare țării noastre.

BD_pagina-campanii_bacataria-lumii

În călătoria noastră am trecut prin mai multe țări și am descoperit mâncăruri tradiționale pe care merită să le încerci și tu.

BunaDimineata.ro_pag-legende-cluj

Legendele Clujului ne-au fascinat, ne-au făcut să descoperim orașul într-o nouă manieră și ne-au ajutat să ne transpunem în acele perioade din trecut, pentru a ne face o idee despre cum au trăit clujenii atunci.

BunaDimineata.ro_pag-legende-cluj_cartiere-oras-medieval

Cele 5 cartiere vechi ale orașului Cluj-Napoca au făcut parte din orașul medieval. Descoperă povestea lor și modul în care s-au dezvoltat până în zilele noastre.

BD_pagina-campanii_zodia-ta

Descoperă mai multe despre zodia ta prin articolele scrise de o colegă pasionată despre zodiac și horoscop.

banner

Primul an pe cate l-am împlinit de la lansarea proiectului BunaDimineata.ro l-am sărbătorit cu un concurs, dedicat celor care ne urmăresc, realizat împreună cu NESCAFE® Dolce Gusto® și Hotel Golden Tulip**** din Cluj Napoca

Hai să realizăm o campanie împreună!

BunaDimineata.ro_pag-campanii_campanie

Dacă îți dorești să desfășurăm o campanie împreună, contacteaza-ne și un coleg va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

cat detective
Se pare că folosești un ad block.
Folosim reclamele pentru a păstra conțintul gratuit. Te rugăm să ne susții prin a dezactiva ad block-ul.
Continuă cu ad blocker