Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Prin intermediul digitalizării și a electrocasnicelor inteligente, putem să ne concentrăm mai mult pe a ne bucura de momentele esențiale ale vieții, în loc să fim captivi în sarcinile cotidiene. Scopul campaniei noastre este să încorporăm aparatele smart în rutina de zi cu zi, pentru a oferi mai multă relaxare.

Razele ultraviolete pot afecta pielea, iar SPF-ul este necesar pentru a preveni arsurile solare, îmbătrânirea prematură, hiperpigmentarea și ridurile fine. Utilizarea regulată a produselor cu factor de protecție solară contribuie la menținerea sănătoasă a pielii și la prevenirea îmbătrânirii premature. Află mai multe despre utilizarea SPF-ului și a unei rutine corecte de îngrijire a pielii.

Zero waste: un nou stil de viață care începe să ia amploare și în România. Am pregătit o serie de articole care să prezinte o parte din aceste concepte complicate într-o formă mai simplificată pentru a o putea înțelege mai bine. Totodată, am vrea să vă oferim și câteva schimbări sau acțiuni concrete pe care oricine le poate implementa ca și prim pas către un stil de viață Zero Waste.

Descoperă legendele Bucureștiului și alătură-te călătoriei pe care ne-am propus să o parcurgem împreună. Află mai multe despre secretele care se ascund pe străzile capitalei și bucură-te de poveștile ce nu mor niciodată.

Povești de sub măști este despre fiecare erou care luptă împotriva virusului, care luptă pentru el și pentru ceilalți. Am pornit această campanie din dorința de a-i scoate în față pe cei care au ceva de spus, oameni simpli care au trecut prin experiența Covid și care pot să schimbe perspectiva multor păreri.
Descoperă cele șapte cetăți medievale săsești din Transilvania. Importantele orașe fortificate de sași, altădată faimoase centre comerciale, meșteșugărești și culturale, fostele cetăți te  cuceresc și astăzi prin farmecul lor.
Munca de acasă a fost mereu o dorință pe care angajații și-o exprimau de la primele interviuri. Astfel, contextul actual a determinat majoritatea companiilor să recurgă la schimbări. Spune-ne povestea ta și cum te-ai adaptat muncii de acasă.
Vin Sărbătorile! Acel moment din an în care suntem înconjurați de cei dragi și vrem să oferim ce e mai bun. Dar, care este cel mai bun vin pe care îl oferi în dar sau îl pui pe masă musafirilor?

O campanie despre oamenii care ne inspiră, despre cei care reușesc să se facă remarcați, cei care și-au găsit pasiuni chiar și din confortul casei. Cunoști o poveste care trebuie împărtășită? Dă-ne de știre!

Pregătește-te pentru un mic dejun copios în jurul lumii. Am pregătit pentru tine 130 de idei de preparate pe care să le încerci dimineața la micul dejun și nu numai. Poftă bună! 

Bucătăria asiatică aduce cu ea o sumedenie de beneficii pentru o stare de bine. Mănâncă cu noi în stil asiatic și bucură-te de toată savoarea preparatelor.

Ți-am pregătit #10obiective din fiecare județ al țării ca să-ți fie mai ușor data viitoare când vrei să pleci într-o excursie de neuitat. Ai sugestii pentru lista noastră? Așteptăm cu interes recomandările tale.

Citește “Despre Români și România”, o campanie demarată de echipa BunaDimineata.ro prin care dorim să aducem la cunoștința românilor meritele și persoanele care ne-au adus un plus valoare țării noastre.

„Bucătărie în jurul lumii” este o campanie care evidențiază savoarea preparatelor în diferite colțuri ale lumii, diversitatea culinară și bucate pe care trebuie să le încerci dacă ajungi în una din țările prezentate.

„Cartierele orașului medieval Cluj” prezintă povestea din spatele fiecărui cartier Clujean. Află mai multe despre istoria acestora.

În fiecare dimineață îți citești horoscopul? Află și alte curiozități despre fiecare zodie, dar și lucruri care te influențează în carieră sau viață personală. Descoperă lucruri interesante despre zodia ta.

Am împlinit 1 an de bunadimineata.ro – sărbătorește alături de noi