Deoarece nouă, echipei BunaDimineata.ro ne place să stăm la micul dejun, am realizat o campanie în care am scris despre micul dejun din peste 130 de țări din lume.

Majoritatea ingredientelor folosite în mâncărurile asiatice au numeroase beneficii pentru organism. Acestea nu sunt foarte cunoscute, de aceea, am realizat impreună cu echipa KoreanFood.ro o campanie de informare despre bucătăria asiatică.

Fiecare judet din România are cel puțin 10 obiective turistice pe care merită să le descoperi. În campania #10obiective am adus mai aproape de cei care ne urmăresc locuri frumoase din țara noastră. O campanie urmărită de peste 1 milion de vizitatori.

Citește „Despre Români și România”, o campanie demarată de echipa BunaDimineata.ro prin care am adus la cunoștința românilor meritele și persoanele care ne-au adus un plus valoare țării noastre.

În călătoria noastră am trecut prin mai multe țări și am descoperit mâncăruri tradiționale pe care merită să le încerci și tu.

Legendele Clujului ne-au fascinat, ne-au făcut să descoperim orașul într-o nouă manieră și ne-au ajutat să ne transpunem în acele perioade din trecut, pentru a ne face o idee despre cum au trăit clujenii atunci.

Cele 5 cartiere vechi ale orașului Cluj-Napoca au făcut parte din orașul medieval. Descoperă povestea lor și modul în care s-au dezvoltat până în zilele noastre.

Descoperă mai multe despre zodia ta prin articolele scrise de o colegă pasionată despre zodiac și horoscop.

Primul an pe cate l-am împlinit de la lansarea proiectului BunaDimineata.ro l-am sărbătorit cu un concurs, dedicat celor care ne urmăresc, realizat împreună cu NESCAFE® Dolce Gusto® și Hotel Golden Tulip**** din Cluj Napoca

Hai să realizăm o campanie împreună!

Dacă îți dorești să desfășurăm o campanie împreună, contacteaza-ne și un coleg va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

cat detective
Se pare că folosești un ad block.
Folosim reclamele pentru a păstra conțintul gratuit. Te rugăm să ne susții prin a dezactiva ad block-ul.
Continuă cu ad blocker