Misiune

Misiunea noastră este de a sprijini comunitatea Bună Dimineața, de a le oferi informații necesare și relevante și totodată de a contribui la dezvoltarea personală și profesională a acesteia.

Viziune

Viziunea echipei Bună Dimineața este de a ajunge un reper de informare prioritar pentru publicul vizat.

Valori

Calitatea: Calitatea informațiilor pe care le furnizăm constituie un avantaj semnificativ pentru obținerea satisfacției clienților.

Competențe: Cu o piață aflându-se în continuă schimbare, nevoile clienților tind să crească, astfel oferim informații de calitate, documentate, dispunând de o echipă calificată și competentă.

Pasiune: Pasiunea pentru ceea ce facem se află printre valorile noastre deoarece, fiecare articol pe care îl redactăm este scris cu mult entuziasm.

Respect: Respectăm atât echipa din care facem parte, cât și fiecare cititor ajuns pe site-ul Bună Dimineața.

Educație: Acordăm o deosebită atenție educării consumatorilor noștri astfel le oferim informații relevante din diferite domenii care au ca scop principal informarea și dezvoltarea lor.

Parteneriate: Parteneriatele sunt una dintre cele mai importante valori pentru noi. Ne place să oferim cititorilor serviciile cele mai bune.

Echipă

Klain_ilustarie_Larisa

„Prin informare şi cunoaştere ajungi să-ţi poţi defini timpul.” Teodor Dume

BD_Tudor

„Cuvintele au o putere magică. Ele pot să scoată la suprafață cele mai puternice emoții și să determine toate acțiunile omului.” – Sigmund Freud

BD_Vali

„Fii realist, dorește-ți mereu imposibilul.” Paulo Coelho

BunaDimineata_pagina-echipa_Alex

„Călătoria de o mie de mile începe cu un pas.” Lao Tzu

BunaDimineata_pagina-echipa_icon-au-mai-scri

Au mai scris și

RekaAndreeaAncaLilianaDamianGabrielaCristinaOanaLuiza - Cosmin J - Adela