logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți face de Revelion în Cluj-Napoca?

Cu toții ne dorim ca cea mai importantă noapte a anului, cea de Revelion, să fie una specială. Fie că rămânem acasă cu familia sau că participăm la o petrecere în oraș, împreună cu prietenii, vrem ca noaptea dintre ani să fie una de neuitat: cu muzică, şampanie, focuri de artificii și urări primite de la cei dragi.

Dacă anul acesta v-ați propus să petreceți Revelionul în Cluj-Napoca, aici există numeroase localuri, pentru toate gusturile, unde puteți sărbătorii trecerea în noul an.

Petreceri la restaurante

Dacă nu doriți să călătoriți sau să mergeți la munte în acest an, puteți să vă petreceți Revelionul în oraș. În Cluj-Napoca și în zonele din apropierea orașului există numeroase restaurante care organizează petreceri de Revelion, la care puteți participa împreună cu prietenii.

De obicei aceste petreceri sunt contra cost, iar prețul unui bilet de participare poate costa între 150 de lei și 500 de lei, în funcție de tipul restaurantului și de meniu, care include mâncare, băutură, tradiționala șampanie de la ora 12.00, iar în unele cazuri chiar și invitarea unei formații care să întrețină atmosfera și artificii. Aceste petreceri sunt organizate, de obicei, pe tot parcursul nopții și au ca dress cod o ținută elegantă.

Petreceri tematice în localuri

În afara petrecerilor de la restaurante, în oraș există și alte localuri (baruri sau cafenele) care organizează petreceri tematice, de Revelion, multe dintre ele gratuite.

Trecerea în noul an este sărbătorită în întreaga lume așa că, cele mai multe petreceri din localuri au tematică internațională. În cadrul acestor evenimente, participanții pot îmbrăca diverse costumații, specifice diferitelor țări din întreaga lume și pot aduce de acasă preparate culinare specifice acelor țări, băuturile fiind comandate din local.

În ceea ce privește muzica, pe lângă cea difuzată de local, la petreceri sunt invitate și formații de cover-uri care interpretează melodii internaționale. Chiar dacă aceste evenimente sunt gratuite, de obicei la miezul nopții se oferă șampanie din partea casei.

Revelionul acasă

O altă modalitate de a vă petrece noaptea de Revelion în oraș, care se aplică însă doar localnicilor, este aceea de a organiza o petrecere acasă. În funcție de preferințe și de spațiul de care dispuneți, puteți să organizați o petrecere restrânsă, doar cu familia, sau una mai numeroasă, la care să vă invitați și prietenii.

Dacă optați să vă petreceți Revelionul în Cluj-Napoca, la miezul nopții puteți ieși în centrul orașului pentru a privi focurile de artificii care vor fi lansate de către Primărie, cu ocazia trecerii în noul an și pentru a ciocni un pahar de șampanie cu restul locuitorilor orașului.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *