logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți face în minivacanța de Revelion în județul Cluj?

Dacă doriți să evadați din aglomerația și zgomotul din oraș și să vă relaxați într-un loc liniștit, puteți să vă petreceți Revelionul la munte.

Fie că optați pentru o stațiune turistică unde se pot practica sporturi de iarnă, o pensiune la munte sau o cabană închiriată, în județul Cluj există o mulțime de locuri frumoase unde vă puteți petreceți sărbătorile de iarnă.

Minivacanța de Revelion la schi

Dacă vă numărați printre persoanele active, cărora le place să facă sport indiferent de anotimp, puteți să vă petreceți minivacanța de Revelion într-o stațiune de schi.

În Cluj există patru stațiuni (Băișoara, Mărișel, Dângu Mare și Codrii Vlăsinului – Ciucea) unde sunt amenajate nu mai puțin de 10 pârtii de schi, de diferite grade de dificultate, dar și o pârtie de schi în localitatea Feleacu, din apropierea orașului Cluj-Napoca, unde este amenajat și singurul snowpark din județ.

În aceste stațiuni se pot practica sporturi de iarnă precum schi, snowboard sau săniuș.

Minivacanța de Revelion la pensiune

Există numeroase persoane care iubesc anotimpul rece și muntele, însă nu știu să practice sporturi de iarnă. Dacă vă numărați printre aceste persoane, puteți să vă petreceți minivacanța de Revelion la o pensiune dintr-o stațiune turistică de munte.

Chiar dacă nu schiați sau nu știți să folosiți snowboardul, sunt alte activități relaxante pe care le puteți face la munte. Astfel, puteți să vă plimbați cu sania trasă de cai, să ieșiți la săniuș sau să faceți drumeții scurte, pe jos, pe diferite trasee turistice din zona în care vă aflați.

În plus, în satele tradiționale de munte, cum este de exemplul Mărișelul sau Băișoara, puteți asista de diferite obiceiuri tradiționale, organizate în sat. Iar dacă sunteți persoane petrecărețe, puteți participa la petrecerea de Anul Nou organizată de pensiunea la care sunteți cazați.

Minivacanța de Revelion la cabană

Iubitorii de munte care doresc să plece pentru câteva zile din oraș, însă își doresc un loc liniști în care să se poată relaxa împreună cu familia și prietenii, pot închiria o cabană privată la munte, în minivacanța de Revelion. Cele mai cunoscute localități montane din județul Cluj unde se pot închiria astfel de cabane sunt Beliș, Călățele, Rașca, Măguri-Răcătău, Răchițele sau Mărișel.

Închirierea unei cabane este ideală pentru cei care își doresc intimitate și nu vor să depindă de un program fix, cum ar fi cel de luat masa, de la pensiuni. De obicei, cabanele dispun de tot confortul pe care l-ați avea acasă astfel că aici puteți găti, viziona filme, citi sau practica alte activități relaxante pe care le faceți acasă. De asemenea, dacă alegeți zone turistice, în timpul zilei puteți face drumeții sau să ieșiți la săniuș.

În plus, chiar și la o cabană privată puteți să vă organizați şi propria voastră petrecere de Revelion.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *