logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce pregătește ediția a 3-a a Festivalului LollyBoom

joaca

 

În perioada 1-4 iunie 2017, festivalul LollyBoom, aflat la a treia ediție își deschide porțile pentru 4 zile garantate de relaxare, distracție și petrecerea timpului liber într-un mod inedit. Programul va fi zilnic între 10:00-21:00 în Parcul Central Simion Bărnuțiu, accesul fiind gratuit.

Festivalul se adresează publicului larg, tematica fiind diversificată pentru toate vârstele. Peste 2000 de ateliere creative și educative pentru copii se vor desfășura pe perioada festivalului, iar participarea în cadrul acestora va fi posibilă prin înscrierea pe pagina www.lollyboomfestival.com, în curând.

Activități pentru toate categoriile de vârstă

Bineînțeles, LollyBoom vine cu foarte multe surprize în ceea ce privește petrecerea timpului de calitate alături de cei dragi. Spectacole de teatru, dans, muzică, concerte la scenă, momente de magie, animație, paradă, tiroliene, tir cu arcul, photo-booth, diverse workshopuri, reprezintă o mică parte din activitățile la care sunteți invitați să luați parte, iar în colaborare cu TIFF, proiecțiile de film de cea mai bună calitate vor fi nelipsite. Prietenii LollyBoom sunt cei care vor asigura energia prin preparatele delicioase.

LollyBoom te așteaptă să-i treci pragul pentru super zile de distracție, creativitate, joacă, relaxare, momente de emoție alături de familie și prieteni. Bugetul pentru festival ți-l stabilești chiar tu, cu mențiunea că acesta poate să înceapă de la 0 lei. Tot ce trebuie să faci este să vii cu energia și cu voia bună.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *