logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai bune cursuri de automachiaj în Cluj

Machiajul este o artă care necesită, pe lângă simțul estetic, mult exercițiu. Multe femei consideră că nu au îndemânarea necesară pentru a-și pune în valoare cele mai frumoase calități fizice, iar din acest motiv, cursurile de automachiaj sunt din ce în ce mai căutate.

Ce presupune un curs de automachiaj?

Un astfel de curs este, de cele mai multe ori, un curs oferit de profesioniști, pentru cele care doresc sfaturi specifice pentru nevoile lor. Mai exact, în cadrul unui curs de automachiaj, poți învăța elementele de bază ale machiajului care se potrivește formei feței tale și, în funcție de curs, tipuri de machiaje care te avantajează, pentru diferite evenimente precum interviuri, petreceri sau momente în care vrei să arăți mai frumoasă decât de obicei. Astfel, în cadrul unui curs poți învăța cum să îți alegi produsele potrivite pentru tine, cum să îți corectezi trăsăturile feței și cum să execuți diferite machiaje, precum machiajul de zi, de seară, machiajul smokey sau stilizarea sprâncenelor. Iar dacă vrei să faci un astfel de curs, îți oferim trei propuneri pe care le considerăm cele mai bune:

Inesa Damaschin – Beauty ID Makeup Studio

Inesa Damaschin este printre cei mai cunoscuți makeup artiști din Cluj-Napoca. Cursul pe care ea ți-l propune costă 750 lei și durează 2-3 zile. În cadrul acestuia, vei învăța să îți analizezi trăsăturile feței și să le corectezi, acolo unde e nevoie. Vei învăța să îți aplici machiajul corect și potrivit fizionomiei tale, lucrând inclusiv pe tehnica creionului, una dintre cele mai apreciate metode de aplicare a machiajului ochilor în momentul de față.

Gabriela Popescu – Gabriela Popescu Makeup Academy

Gabriela Popescu este un blogger clujean și makeup artist cu experiență, dar și trainer de machiaj. Ea îți propune un curs ce are o durată de 4 ore, care vor fi parcurse în decursul a 2 zile. În cadrul cursului, vei primi informații despre îngrijirea tenului tău, corectura feței în funcție de trăsăturile tale, execuția unui machiaj de zi și de seară. De asemenea, în cadrul acestui curs vei afla care sunt produsele esențiale din trusa ta de cosmetice și ce ustensile ai nevoie pentru a putea face un machiaj corect. Acest curs te va costa 400 lei.

Fashion Academy

Un alt curs pentru care poți opta este cel oferit de Fashion Academy, care durează între 2 și 4 zile. În cadrul cursului, care costă 400 lei, vei asimila informații legate de teoria culorilor și importanța folosirii culorilor în corectura feței, în special în ceea ce privește roșeața și cearcănele. Tot aici, vei fi sfătuită cum să îți alegi ustensilele și produsele de machiaj și cum să le folosești în realizarea unui machiaj de zi. Mai mult, vei învăța cum să transformi un machiaj de zi într-unul de seară, pentru momentele în care nu ai timp suficient să refaci machiajul de la zero. Vei învăța și cum să îți aplici genele false de tip bandă.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *