logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai frumoase săli de nuntă din Cluj

mire-si-mireasa

Ai crede că odată ce vara s-a încheiat, la fel s-a întâmplat și cu nunțile pentru acel an. De fapt, imediat după încheierea sezonului de nunți din acel an, se deschide sezonul de organizare al nunților din anul următor. Asta înseamnă că, începând din această perioadă, cuplurile nou logodite încep să se uite după săli de nuntă, rochii de mireasă și costume de mire, pachete foto-video și așa mai departe. Pentru că există un număr foarte mare de săli de nunți în Cluj-Napoca, ne-am hotărât să dăm o mână de ajutor viitoarelor familii și să le sugerăm câteva dintre cele mai frumoase săli de nuntă din oraș. Te invităm să le descoperi, în cele de urmează.

Sofia Events

sofia-events

Sursa foto: @ Sofia Events

Sofia Events este situată în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca, pe strada Fabricii, numărul 76. Are o capacitate de până la 300 de oameni, în funcție de aranjarea meselor și oferă inclus în serviciile de bază amenajarea sălii, incluzând husele de scaune, elemente de decor și cutia pentru darul mirilor.

Grand Hotel Italia

grand-hotel-italia

Sursa foto: @ Grand Hotel Italia

Grand Hotel Italia are 4 săli destinate evenimentelor private precum nunțile. În funcție de sală, numărul de oaspeți poate ajunge până la 600 de invitați, iar personalul este pus la dispoziția mirilor, pentru a-i ajuta în organizarea evenimentului. În plus, Grand Hotel Italia oferă mirilor și o cameră, cadou, pentru noaptea nunții. Locația este pe strada Trifoiului, numărul 2.

Imperial Ballroom

imperial-ballroom

Sursa foto: @ Imperial Ballroom

Având o capacitate de până la 250 de persoane, Imperial Ballroom se află pe strada Timișului, numărul 3. Ei pun la dispoziție 4 tipuri de pachete de organizare, care pot include și servicii foto-video, sculpturi în fructe sau chiar maestru de ceremonii. Și aceștia oferă o cameră mirilor, pentru noaptea nunții.

Sunny Hill Cluj

sunny-hill

Sursa foto: @ Sunny Hill Cluj

Amplasat la ieșire din Cluj, pe strada Făgetului, numărul 31A, Sunny Hill Cluj, pune la dispoziția viitorilor miri un cort cu o capacitate de până la 350 de persoane, dar și 3 săli de restaurant de diferite dimensiuni. În plus, aceștia oferă și o echipă de organizare de evenimente, care să asiste miri în organizarea nunții.

DaVinci

davinci

Sursa foto: @ Restaurantul DaVinci

Restaurantul DaVinci, de pe strada Fagului, numărul 87, este una dintre cele mai căutate locații de nuntă din oraș. Permite accesul a 280 invitați, iar aceștia pot beneficia și de accesul la parcare, terasă și grădină.

Royal Gala Ballroom

royal-gala

Sursa foto: @ Royal Gala Ballroom

Royal Gala Ballroom se diferențiază de alte săli de nuntă din oraș prin peisajul pe care îl oferă – o vedere de ansamblu asupra Clujului. Cortul, care permite accesul a 400 de invitați, este amplasat în Feleacu, iar experiența poate fi, fără îndoială, una de neuitat.

Restaurant Aroma / Sara Events

aroma

Sursa foto: @ Sara Events

Sara Events este sala pusă la dispoziție mirilor de Restaurantul Aroma. Aici pot intra până la 280 de invitați, într-un cadru elegant și luminos. Restaurantul este amplasat pe Calea Turzii numărul 329.

Sun Garden Resort

sun-garden

Sursa foto: @ Sun Garden Resort

Aflată în inima Pădurii Baciu, pe strada Poiana Cerbului, numărul 1000, Sun Garden Resort poate fi descris ca un paradis pierdut. Pune la dispoziția mirilor diverse săli cu o capacitate între 150 și 400 de persoane. În plus, priveliștea poate vrăji atât oaspeții, cât și miri, oferind locații de fotografii splendide.

International Ballroom

international-ballroom

Sursa foto: @ International Ballroom

Amplasat în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, pe strada Băișoara, numărul 2A, International Ballroom oferă o locație modernă, care dispune de o zonă de lounge și de o terasă Sky Dome. Aceasta pune la dispoziția mirilor și un platou vedre pentru organizarea ceremoniilor în aer liber.

City Plaza

city-plaza

Sursa foto: @ City Plaza

Hotelul City Plaza din centrul Clujului, pe strada Sindicatelor, numărul 9-13, pune la dispoziția mirilor două săli de nuntă, cu capacitate de 120 și 200 de persoane. Mai mult, acesta oferă mirilor un apartament deluxe pentru noaptea nunții, posibilitatea de a face poze în diferite încăperi din hotel, oportunitatea de a degusta meniul de nuntă, precum și asistență în organizare.

Golden Tulip

golden-tulip

Sursa foto: @ Golden Tulip

Cupola Ballroom este locația propusă de Golden Tulip pentru o nuntă cu până la 250 de invitați. Este amplasată pe strada Observatorului, numărul 129, în cartierul Zorilor și amenajată modern, având pereți din stilcă neagră. Echipa de aici oferă servicii all inclusive, cu o cameră pentru noaptea nunții, tarife speciale pentru cazarea invitaților, asistență în organizare și decorațiuni.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.