logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Clujul, gazda a trei evenimente dedicate mediului online

În această săptămână, în Cluj-Napoca vor fi organizate trei evenimente dedicate mediului de afaceri, marketingului și comunicării online. Este vorba despre „Biz Analytics Cluj”, „Marketing după Perdea” și „Onlined Cluj”.

Evenimentele se adresează atât oamenilor de afaceri care au un business online, pasionaților de marketing și comunicare și celor care lucrează în acest domeniu, precum și studenților care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu.

Biz Analytics Cluj

Primul dintre evenimentele dedicate mediului online care va avea loc la Cluj-Napoca este Biz Analytics Cluj. Conferința, aflată la prima ediție, are loc miercuri, 28 octombrie, de la ora 20.00, la City Plaza Hotel și este organizată de Revista Biz.

Biz Analytics Cluj este un eveniment dedicat antreprenorilor şi managerilor care folosesc sau intenționează să folosească sisteme şi soluții de Business Analytics, Big Data, Business Intelligence şi Digital Marketing.

În cadrul conferinței, participanții vor discuta și vor afla câteva trucuri prin care vor putea folosi la maxim aceste resurse informaționale insuficient exploatate de majoritatea companiilor.

Marketing după Perdea

Tot miercuri, 28 octombrie 2015, începe și evenimentul „Marketing după Perdea”, organizat de YAA Young Professionals, sucursala Cluj-Napoca. Acesta se adresează în primul rând pasionaților de marketing și comunicare online, însă la el pot participa și persoane care lucrează în acest domeniu.

Întâlnirile din cadrul proiectului Marketing după Perdea 2015 vor avea loc în perioada 28 octombrie – 2 noiembrie, începe la ora 18.00 și se vor desfășura în mai multe locații din oraș și anume: FSEGA (28 oct.), FSPAC (29 oct.) și Facultatea de Business (2 nov.).

În cadrul evenimentului, cinci specialiști clujeni cu experiență – Alex Zaicu (Marketing Specialis, freelancer), Andrei Tigănaș (Copywriter la Bloomanity), Ioana Cicala (Marketing & Events, freelancer), Lavinia Lung (Marketing Specialist la SSIF Broker), Roxana Marița (EMBA Administration Coordinator la UBB Executive Education) – vor purta discuții deschise cu participanții și vor încerca să răspundă întrebărilor acestora despre domeniul marketingului și comunicării online.

Onlined Cluj

Ultimul eveniment din această săptămână, din Cluj-Napoca, dedicat online-ului este „Onlined Cluj”, o școală gratuită de marketing digital.

Timp de patru zile, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, studenții, dar și tinerii pasionați de marketingul online, sunt așteptați să participe la cea de-a treia ediție a școlii gratuite de marketing digital. Cursurile vor avea loc zilnic, în intervalul orar 13.00 – 16.00 – locația urmând să fie anunțată de către organizatori și vor fi susținute de opt specialiști locali din domeniul marketingului și comunicării online. Este vorba despre Andrei Tigănaș (Copywriter la Bloomanity), Călin Biriș (Digital Director și Senior Partner la Loopaa), Alexandra Crăciun (Founder și Strategic Thinker la Exquisite), Robert Katai (Brand Evangelist la Bannersnack), Gabriel Dombri (EIR și Head of Frowth la Tapptitude), Lucian Conțiu (Co-founder la Outlead Marketing), Marian Hurducaș (Smart Casual Communicator și Fondator la Necktie) și Ancuța Bodnărescu (Marketing Manager la Netlogiq).

Trainerii vor inița participanții în tainele strategiilor în online, startup marketingului, abordării briefurilor, storytellingului, online tools și Analytics, PPC, neuromarketing, marketingul vizual, blogging și social media.

Onlined este o școală gratuită de marketing digital, dedicată exclusiv studenților pasionați de acest domeniu, care și-a propus să contribuie la dezvoltarea următoarei generații de specialiști în marketing online. Timp de 4 zile vei avea ocazia să înveți atât teoretic de la cei mai faini oameni din domeniu, cât și practic prin rezolvarea unui brief”, transmit organizatorii evenimentului.

Pe lângă latura educativă, în cadrul întâlnirilor participanții vor avea ocazia și să cunoască oameni noi, din acest domeniu, cu care vor putea schimba informații și cunoștințe adunate în urma experienței acumulate.

Cei interesați să participe gratuit la cursuri pot face acest lucru prin completarea prealabilă, până în data de 28 octombrie, a unui formular de înscriere, locurile fiind limitate.

Vezi şi alte evenimente din această săptămână.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *