Concerte și acrobații cu bicicleta, în weekend, la Băișoara

Clujenii care doresc să se relaxeze în afara orașului sunt invitați să participe la două evenimente care vor avea loc în perioada 23 – 26 iulie în stațiunea Buscat-Băișoara din județul Cluj. Este vorba despre festivalul muzical „MOX 2015” și despre cea de-a 3-a ediție a competiției de acrobații cu bicicleta (bike tricks) „Buscat AiR Dh”.

Timp de patru zile participanții la festivalul Music Outdoor Experience (MOX) vor avea parte de multă muzică bună, activități interactive, diverse ateliere și excursii de relaxare pe munte.

Music Outdoor Experience (MOX) este o experiență unică de 4 zile și 3 nopți ce combină un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1677 m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună de concerte în aer liber, diverse ateliere, concursuri sportive, dar și multe ale activități interactive”, au afirmat organizatorii evenimentului.

mapa mox 2015

Printre formațiile care și-au anunțat prezența la festival se numără: Argatu, Silent Strike, Blanilla, DJ Sauce, Missile, Just D’light, Dex, SYL, Dodo, Ethylen, Ugly Astronaut, Alex one, Beatjunkz, Panda, Saboar. Cris, IV-IN, Greenblack, N.Ser, Dr.Panda b2b Brody, S-t-phan, Greenie, Aeminium, Preax B2B Ciakar și Shorty.

Concurs de acrobații cu bicicletele

În acest an, competiția de acrobații cu bicicleta (bike tricks) „Buscat AiR Dh”, ajunsă la cea de-a treia ediție, „și-a unit forțele” cu festivalul Music Outdoor Experience (MOX), acestea desfășurându-se în aceeași perioadă și aceeași locație, mai exact în stațiunea montană Buscat-Băișoară.

În ceea ce privește concursul de acrobații cu bicicleta, pentru ediția din acest an organizatorii le-au pregătit concurenților câteva trasee solicitante, dar și distractive, precum și un spațiu tehnic, amenajat în pădure.

În acest an pe concurenți îi așteptă un un traseu «flow», de tip BikePark, cu multe jump-uri (drop-uri, table-uri, hip jump-uri) și contrapante, dar și un spațiu «tehnic», amenajat în pădure, unde rideri își vor putea testa aderența. Traseul va fi unul solicitant, dar și distractiv, atât pentru începători cât și pentru cei mai buni rideri, se arată în descrierea evenimentului.

În urma asocierii dintre cele două evenimente, în schimbul taxei de participare, „concurenții (n.r. competiției Buscat AiR Dh 2015) vor beneficia de 3 zile de bikepass (joi-sâmbătă) și acces la MOX pe toată durata evenimentului”, transmit organizatorii Buscat AiR Dh 2015. Astfel, după o zi plină de competiții acrobatice, aceștia se vor putea relaxa pe hamacele din campingul festivalului de muzică sau vor putea petrece pe muzica formațiilor prezente la MOX.

Vezi și alte evenimente din această săptămână.