Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Concertele și spectacolele de Anul Nou din Cluj-Napoca

În fiecare an, cu ocazia trecerii în Noul An, în Cluj-Napoca au loc mai multe manifestări culturale dedicate acestei zile importante din an.

Dacă ați decis să petreceți Anul Nou în Cluj-Napoca, puteți participa la un concert extraordinar de muzică clasică și la un spectacol de operă, dar și la un Revelion în aer liber, organizat de Primăria Cluj-Napoca în centrul orașului.

Opera „Liliacul”

Un alt spectacol dedicat Anului Nou este opera „Liliacul” de Johann Strauss-fiul, o manifestare culturală devenită tradiție lirică din preajma Revelionului. Aceasta va fi jucat miercuri, 30 decembrie, de la ora 18.30, pe scena Operei Naționale Române.

Opereta comică în trei acte ne introduce în anul 1870, în liniștita noapte de Revelion a soților Gabriel și Rosalinda Eisenstein. Acțiunea se petrece în castelul austriac Weinberg.

Spectacolul este interpretat în limba română.

Revelion în aer liber

De Revelion căsuțele din Piața Unirii se vor redeschide, iar cei care vor trece pe aici vor putea savura vin fiert, turtă dulce, migdale, alune glazurate şi produse tradiționale. De asemenea, intrarea pe patinoarul din Piaţa Unirii va fi liberă.

În plus, de la ora 21:30, Primăria Cluj-Napoca organizează în Piața Unirii un Revelion în aer liber. Pentru a sărbătorii cum se cuvine trecerea în anul 2016, pe scena amenajată aici vor avea loc mai multe concerte susținute de artiști precum: Magda Puskas & Friends (de la ora 21.30),  Semnal M! (de la ora 22:00), Vița de Vie (de la ora 23:00) și Aldo & TzikaSaxOrchestra (de la ora 00:15).

De la ora 00:00, cei prezenți în piață se vor putea bucura de un spectacol de lumini și artificii. La cumpăna dintre ani Primăria Cluj-Napoca va pune la dispoziția celor aflați în Piața Unirii 700 de șampanii.

Cover -
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *