Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să te pregătești de călătorit

bagaj

Având din ce în ce mai multe destinații disponibile, aeroportul din Cluj-Napoca devine din ce în ce mai frecventat atât de clujeni, cât și de cei din regiune. Și pentru că numărul de călători crește, ți-am pregătit o serie de sfaturi care să te ajute atunci când îți pornești călătoria cu avionul de la Cluj. Te invităm să le descoperi în cele ce urmează.

  1. Cântărește-ți bagajul în avans

Știi deja că ai o limită de kilograme pentru bagajul de cală. De ce să nu te pregătești în avans, ca să știi că nu vei avea emoții atunci când urmează să te îmbarci. Ca să eviți neplăcerile, îți recomandăm să respecți reglementările companiei aeriene cu care urmează să călătorești și să îți cântărești bagajul de cală înainte. Astfel te vei asigura că nu va trebui să elimini diverse obiecte din bagaj. Dacă chiar nu vrei să renunți la unele dintre acestea, îți recomandăm să încalți perechea de papuci cu cea mai mare greutate și să îmbraci hainele care cântăresc cel mai mult.

  1. Hai cu mașina la aeroport

Indiferent dacă ești din Cluj-Napoca sau doar iei avionul de aici trebuie să ai în vedere și mijlocul de transport pe care îl folosești pentru a ajunge la aeroport. Mijloacele de transport în comun pot să fie incomode sau să aibă un program de circulație nepotrivit. Taxiurile pot fi scumpe sau indisponibile atunci când ai nevoie de ele, așa că nu mai bine te bazezi pe mașina personal? În acest mod, vei circula comod, fără să îți faci probleme de bagaj sau alte aspect. Automobilul îl poți lăsa într-o parcare lângă aeroport în Cluj pentru perioada călătoriei și astfel să nu îți faci probleme nici de întoarcerea din concediu.

  1. Pregătește-ți întoarcerea

Iar dacă tot vorbim despre întoarcere, știm că nu este cel mai plăcut aspect atunci când te gândești la o călătorie, însă este unul extrem de important. Atunci când te întorci, îți dorești să te simți odihnit, relaxat și gata să înfrunți orice sau, dacă revii dintr-o călătorie de afaceri, vrei să ai sentimentul acela că ești acasă, confortabil. Un mic detaliu care contribuie la apariția acestor stări este modul în care arată casa ta atunci când te întorci. Așadar, atunci când pleci în călătorie, lasă în urma ta o casă curată, organizată și pregătită pentru a te primi la întoarcere. Sentimentele de relaxare și confort vor veni de la sine.

Tu cum te pregătești pentru o călătorie?

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *