logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Headlineri noi, anunțați pentru Electric Castle 2017

electric

 

Ediția a cincea a Electric Castle se anunță spectaculoasă. Potrivit organizatorilor, sute de artiști vor urca pe una dintre scenele din cadrul festivalului. Electric Castle va avea loc între 12 și 16 iulie 2017, iar în cadrul acestuia sunt așteptați peste 130.000 de participanți.

„Electric Castle Festival promite o ediție spectaculoasă, dedicată diversității muzicale și culturale, la care sute de artiști vor urca pe cele 9 scene ale festivalului. Cele mai noi confirmări îi aduc pe afișul festivalului pe Deadmau5, Trentemřller, House of Pain, Maceo Plex și rebelii Slaves, ei reprezentând o largă paletă de genuri muzicale: de la progressive house, techno, hip-hop, punk rock sau reggae”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de organizatorii fesivalului.

De șase ori nominalizat la premiile Grammy pentru producțiile sale muzicale, de trei ori câștigător al celei mai mari competiții globale dedicate DJ-ilor, Deadmau5 este un artist cu un palmares de zeci de premii și milioane de fani.

„Lista de artiști confirmați, deja, la Electric Castle 2017 — alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects, A-Track, Dixon, DJ Sneak, Âme Live, Soom T, Metrik, Etherwood, Crazy P Soundsystem — mai este completată de alți 21 de artiști: Maceo Plex, Eats Everything, Cassy, Claptone, Atari Teenage Riot, Tommy Cash, Fanfara Ciocârlia, S.P.Y., Troyboi, Beardyman & The Masters of Distraction, Punnay Masssif, Coma, Luna Amara, MJ Cole, Flic Flac, Zwette, Kornel Kovacs, Reggae Roast, Kenny Ken și King Jammy. Line-up-ul va fi completat de noi nume ce vor fi anunțate peste doar câteva săptămâni, ediția din acest an prefigurându-se a fi una a recordurilor atât din punct de vedere muzical, cât și ca spații, organizare și logistică”, se mai arată în comunicat.

Electric Castle, festival aflat la a V-a ediție, va fi organizat la Castelul Banffy din localitatea clujeană Bonțida, pe o suprafață de 220.000 de metri pătrați. La ediția 2017 sunt așteptați peste 130.000 de participanți.

 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *