Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
mioritmic
mioritmic

Începe a 4-a ediție a festivalului MIORITMIC

 

Festivalul MIORITMIC își continuă drumul, ajungând la ediția cu numărul 4. Festivalul clujean va avea loc în Pădurea Hoia-Baciu, pe Aleea Muzeului Etnografic, între 7 și 9 octombrie și anunță artiști de excepție.

Line-up-ul acestei ediții este „condimentat” cu live act-uri de excepție, dj set-uri prelungite și 9 dintre cele mai apreciate artiste ale scenei de muzică electronică la nivel internațional.

Trei mari scene (Scena Naiului, Lirei și Cobzei) vor fi pregătite pentru întreg weekend-ul, fiecare având un stil propriu, atât din punct de vedere muzical, cât şi din punct de vedere al decorului. Participanţii vor avea parte de o experienţă unică, datorită unui sistem de sunet de top, al proiecţiilor speciale de video-mapping și al elementelor decorative florale, scenele fiind acoperite, încălzite și conectate între ele.

În exteriorul scenei Lira va fi amenajată o zonă specială, acoperită și încălzită, pentru Food Court, Smoking Area și Charging Station.

Fumatul va fi permis doar în zona special amenajată.

Între reprizele de dans, participanții își vor putea „încărca bateriile” la Vitamina Bar, iar telefoanele mobile la „Charging Station”.

Plata la bar se va putea face în baza token-urilor (1 token = 10 lei) ce vor putea fi cumpărate doar de la punctele de vânzare, disponibile în fiecare dintre cele 3 corturi.

Festivalul se adresează celor cu vârsta peste 18 ani, iar biletele pot fi cumpărate online, în avans, caz în care un abonament pentru toate zilele de festival costă 90 lei, sau pot fi achiziționate la locație, prețul diferind în funcție de zi, după cum urmează: Vineri: 60 lei, Sâmbătă: 60 lei, Duminică: 30 lei.

line-up-mioritmic

Sursa foto: Mioritmic / Facebook

Line up

Printre artiștii prezenți la ediția din acest an a Mioritmic se numără și Sonja Moonear, tIN,. Nastia, Margaret Dygas, DeWalta & Shannon Live, Vlada, Abelle, Dennis Korablev, RQZ & Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Barac, Priku, Arapu, Mihigh, Dan Andrei, K!D Chriss, Herodot, Cap, Charlie, Gescu, G76, Lizz, Bella Sarris, Wareika live, Blondish, Livio & Roby, Andrea Fiorito, Krafty Kuts, A Skillz, Frații Grime, K-LU,  DJ Snow & MC Agent sau Down

Mioritmic este un festival de muzică EDM al cărui concept este de a promova artiștii inovativi, care reușesc să vină cu ceva inedit și să stabilească noi trenduri. Accentul este pus pe întreaga experiență muzicală și vizuală la care publicul este expus, dar și pe atmosfera create de către aceștia.

Cover - Sursă foto: Mioritmic / Facebook
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *