logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Începe Untold Festival, cel mai așteptat eveniment muzical al verii

În acest sfârșit de săptămână, mai exact în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca va avea loc cel mai așteptat festival muzical al verii. Este vorba despre Untold Festival ce va aduce pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike.

Timp de patru zile și patru nopți organizatorii le-au pregătit participanților multe concerte, diverse activități interactive, tururi ghidate prin oraș, dar și spații de campare sau de relaxare.

Ne propunem să organizăm unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa şi promitem că Untold Festival va fi mai mult decât un festival, va fi o experiență senzorială unică, în România. Untold va aduce la un loc acțiunea, personajele şi intriga unei povești de neuitat. Ideea noastră a pornit de la nevoia şi dorința unor astfel de evenimente pe care le-am regăsit la pasionații de muzică din regiune”, a afirmat Bogdan Buta, directorul general Untold, potrivit Mediafax.

Spațiul „de poveste” va fi amenajat în cinci zone tematice: Hoia Baciu devine „The Mountain”, Malul Someșului devine „The River”, Parcul Central devine „The Forrest”, Piața Unirii se schimbă în „The Citadel”, iar Cluj Arena devine „The Arena”.

Festivalul Untold a fost gândit ca un eveniment complex care va include și o nouă ediție a festivalului „We are Rocking the City” care va avea loc în Piața Unirii și la care sunt așteptați să participe cele mai cunoscute trupe rock din țara noastră. De asemenea, tot în această perioadă, în cadrul Untold Festival, se va organiza și ediția de debut a evenimentului „Tatto Expo” ce va avea loc la Sala Polivalentă și va reuni peste 50 de artiști tatuatori, din țară și din străinătate, ce îți vor demonstra măiestria în arta tatuajelor, body piercing-ului și body-painting-ului.

Peste 300.000 de participanți

Potrivit organizatorilor Untold Festival la eveniment sunt așteptați să ajungă peste 300.000 de participanți.

Untold Festival, surpriza orașului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului așteaptă peste 300.000 de participanți pasionați de muzică EDM, rock, pop-rock, reggae, dub, drum and bass şi funk, din toată țara şi de peste hotare. Untold, cel mai mare festival de muzică din România, cu o investiţie de 4,5 milioane euro, se va desfășura pe minimum 10 scene şi va beneficia de sprijinul a 1.000 de voluntari”, conform sursei citate.

Biletele și abonamentele pentru festival au fost scoase la vânzare încă de la începutul anului, iar o parte dintre participanți vor avea ocazia să participe gratuit la evenimentul muzical prin intermediul campaniei „Pay with blood”, prin care s-a încurajat donarea de sânge în schimbul unui bilet la festival.

150 de artiști, 10 scene, 4 zile de festival

Pe cele 10 scene ale Untold Festival de la Cluj-Napoca vor urca 150 artiști naționali și internaționali, care vor întreține atmosfera în cele patru zile de evenimente muzicale.

Printre artiștii care vor concerta la Cluj se află: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman şi Gramatik.

Untold Festival este cel mai mare proiect de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca, în parteneriat cu organizația Student Plus. Festivalul este susținut de Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca.

Vezi și alte evenimente din această săptămână.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *