logo
Search
Generic filters
Exact matches only

„Nepoți de Crăciun”, campanie umanitară pentru vârstnicii din Cluj

nepoți de crăciun

 

Asociația Magic People se pregătește pentru organizarea celei de a VII-a ediție a proiectului umanitar, „Nepoți de Crăciun”. Acțiunea de strângere de alimente pentru persoanele vârstnice din Cluj Napoca va avea loc în data de 11 decembrie la VIVO! în zona Food Court.

Proiectul Nepoți de Crăciun a luat naștere în anul 2010, ediție în care organizatorii au strâns 100 de pachete pentru o parte din bunicuții din centrele de zi din Cluj-Napoca. Odată cu trecerea anilor nepoții au devenit din ce în ce mai ambițioși și au ridicat ștacheta de la o ediție la alta. Prin acest proiect s-a reușit în anul 2015 strângerea a 2000 de pachete. Asta a înseamnat 2000 de zâmbete apărute pe fețele bătrâneilor care uneori uită să mai zâmbească.

Astfel, la cea de a VII-a ediție nepoții doresc să facă nu mai puțin de 2500 de pachete pentru bunicii din centrele de zi. Aceștia s-au organizat deja pentru campania de anul acesta și sunt convinși că publicul se va implica activ și va dona, ajutându-i astfel să reușească să facă cele 2500 de pachete pe care le vor dărui celor 2500 de bunicuți.

Nu uita, în data de 11 decembrie ești invitat și tu să fii nepot de Crăciun pentru un bunic fără nepoți!

Atât persoanele fizice cât și cele juridice pot dona direct accesând site-ul: http://nepotidecraciun.ro/doneaza/

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *