Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
polus center cluj
polus center cluj

Polus Center Cluj va avea un nou nume

Grupul austriac Immofinanz vine cu un brand nou pe piața românească, Vivo!, care va determina rebranduirea tuturor celor patru mari centre comerciale pe care le deține: Polus Center Cluj (PCC), Maritimo Shopping Center Constanța, Pitești Mall și Gold Plaza Baia Mare.

„Conceptul este bazat pe o înaltă standardizare și de aceea este foarte potrivit proiectelor pe care le vom dezvolta. Planurile vizează utilizarea brandului Vivo!, cel mai probabil și în alte 12 centre existente pe care le deținem”, se arată într-un raport financiar al companiei, citat de Profit.ro.

Mall-urile vizate pentru rebranduire includ și portofoliul din România, cu o suprafață de 147.824 mp, ocupată 94,6%. Immofinanz are în vedere introducerea unui nou concept de proiecte de retail sub formă de parcuri comerciale, sub brandul Stop.Shop, în Austria și Europa de Est, planurile pentru România fiind în stadiul de proiect.

Grupul deține în ţara noastră un portofoliu imobiliar evaluat la 907 milioane de euro, cele mai multe clădiri de birouri în București. PCC a fost inaugurat în 2007 şi se află acum în proprietatea Immofinanz, al cărui portofoliu include 1.800 de obiective. Acesta a fost administrat iniţial de TriGranit Management, iar din 2010 a trecut sub administrarea EHL Real Estate România.

PCC este cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania (63.000 mp închiriabili). Centrul înglobează aproape 200 de magazine, dintre care principalele ancore sunt un multiplex cu opt săli de cinema şi hipermarketul Carrefour. Centrul comercial dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Cover -
Picture of Liliana

Liliana

Liliana este pasionată de lectură, călătorii și marketing. Îi place să fie la curent cu tot ce mișcă în mediul online și să descopere oameni, locuri și culturi noi. A absolvit turismul la Cluj, dar viața ei profesională a luat o nouă întorsătură în urma participării la prima ediție a Online Marketing Academy by Google Romania.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *