Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
tdc-4
tdc-4

Premii în euro pentru cel mai bun programator și joburi, la Târgul de Cariere în IT

 

Târgul de cariere în IT își deschide porțile joi, 27 octombrie, la Cluj-Napoca. Organizatorii anunță peste 1000 de oportunități de angajare în domeniul IT și premii în euro pentru cel care va fi declarat cel mai bun programator, în urma unei competiții.

Peste o mie de locuri de muncă sunt disponibile joi și vineri la Târgul de Cariere în IT la Sala Polivalentă din Cluj. Candidații vor discuta cu recrutorii despre oportunitățile disponibile, iar în plus pot participa la competiția contra-cronometru de programare Speed Coding Challenge, la care pot câștiga 500 de euro, vouchere în valoare de 500 de lei de la eMag, baterii externe și multe premii promoționale. Candidații vor avea de rezolvat în cât mai scurt timp o problemă în C#/.NET, iar cei mai rapizi și pricepuți programatori vor fi premiați și vor fi remarcați de specialiștii HR.

„Peste 40 de companii recrutează joi și vineri la ediția dedicată la Cluj domeniului IT. În total, angajatorii vin cu peste 1.500 de joburi. Spre exemplu, BG Soft caută Web și Java Developeri, Junior Developeri și ingineri suport tehnic, Emerson are disponibile zeci de poziții pe IT, iar Magneti Marelli recrutează pentru mai multe posturi, precum Junior Software Engineer, Senior Software Engineer, R&D IT Support”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

„Căutăm persoane cu nivel de experiență entry si mid-level care dispun de cunoștințe excelente de limbă engleză, respectiv cunoștințe de programare în C#/.NET”, spune Eniko Laszlo, PR Specialist la Yardi România.

În plus, la Târgul de Cariere candidații vor afla ce oportunități de carieră au în cadrul companiilor  Arxia, Bertrandt, Continental, Garmin, msg systems România, Porsche Engineering, Steelcase, Tora Trading Services, Yardi România, dar și în cadrul celorlalte companii participante.

„Pentru noul sediu din România suntem în căutare de manageri de proiect și ingineri pentru dezvoltarea industriei auto”, afirmă Juliane Kober, specialist resurse umane și marketing la Bertrandt.

Peste 5.000 de candidați, la Târgul de Cariere Cluj Global

La Târgul de Cariere Cluj Global au participat, marți și miercuri, peste 5.000 de candidați și 74 de companii și organizații care au recrutat în diverse domenii de activitate. Printre angajatori s-au aflat Arvato Bertelsmann, Blue Projects, BMT Group, buw, Emerson, Genpact, Lidl, Magneti Marelli, Minacs, Yardi România, Bombardier, Bosch, CSi, DB Schenker, Decathlon, E.ON Business Services, FSP Global, KFC, McDonald’s, Office Depot, Pizza Hut, Rigips Saint-Gobain, Steelcase, Sykes, Terapia – a SUN PHARMA Company, Welocalize.

126 de candidați au concurat marți și miercuri la Speed Translation Challenge, competiția de traducere-viteză din cadrul Târgului de Cariere Cluj Global. Specialiștii Yardi România au stabilit și câștigătorii concursului:

Premiul I:    Cosmin Coatu – voucher 500 lei de la eMag (99 puncte)

Premiul II:    Iulia Voicu – o invitație dublă la Electric Castle Festival (97 puncte)

Premiul III: Răzvan Bodocan – baterie externă powerbank + produce promoționale (95 puncte)

Juriul format din specialiști Yardi România a oferit între 1-100 puncte.

Câștigă o bicicletă Pegas și bea-ți cafeaua la TdC!

Participanții la Târgul de Cariere se pot înscrie în concursul Pegas la care pot câștiga, la finalul sezonului de toamnă, o bicicletă. Pot participa toți cei care trec pragul târgului. În plus, organizatorii îi așteaptă pe candidați cu ceai cald și cafea, dar și cu surprize și premii.

Târgul de Cariere în IT are loc joi și vineri (27-28 octombrie), la Sala Polivalentă. În prima zi programul e de la ora 10:00 până la 19:00, iar în cea de-a doua, de la 10:00 la 16:00. Detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Cover - Sursa foto: Târgul de Cariere în It
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *