Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Profesioniștii din domeniul IT se întâlnesc la Cluj-Napoca în cadrul conferinței Codecamp

Profesioniștii din domeniul IT se întâlnesc la Cluj-Napoca, pe data de 7 mai 2016, în cadrul Codecamp, una dintre cele mai mari conferințe dedicate segmentului IT din România.

Aflată la cea de a 17-a ediție la nivel național, Codecamp se adresează tuturor celor interesați de industria IT, de la profesioniști care activează deja în domeniu, până la studenți și persoane care urmăresc o carieră în domeniul informaticii.

50 de speakeri

În cadrul evenimentului vor avea loc workshopuri și prezentări susținute de 50 speakeri de la companii cunoscute din acest domeniu, precum Microsoft, Softvision, 3Pillar Global, iSDC sau Yander, dar și mulți alții. De asemenea, se vor organiza sesiuni de întrebări și răspunsuri, dar și sesiuni în cadrul cărora cei interesați pot sta de vorbă cu reprezentanți ai acestor firme.

Sâmbăta trecută (23 aprilie) profesioniștii s-au întâlnit la Iași într-un număr foarte mare (2000 de participanți), iar peste aproximativ două săptămâni o vor face la Cluj, unde se așteaptă în jur de 1000 de participanți care vor putea lua parte la cele 50 de workshopuri si prezentări oferite de cei peste 50 de speakeri cu vastă experiență în domeniu. Temele abordate în cadrul conferinței acoperă o multitudine de discipline, printre care programarea folosind variate tehnologii (Java, .Net, Java Script, Php, cloud computing), testare, project management, analiză de business, arhitectură software, agile development, soft skills”, a declarat pentru Bună Dimineața Cluj Florin Cardasim, co-fondatorul Codecamp România.

Ce este Codecamp?

Conform organizatorilor, Codecamp se dorește a fi un eveniment al cărui scop este acela de a aduce împreună profesioniști și viitori profesioniști din domeniul IT, pentru a forma o comunitate a pasionaților de informatică.

Codecamp este mai mult decât o conferință, este o mișcare prin intermediul căreia aducem împreună profesioniștii, sudăm comunitatea, împărtășim din experiențele și cunoștințele noastre – totul din dorința de a deveni mai buni și de face din industria IT un adevărat motor al economiei naționale. Avem oameni minunați în țară, profesioniști foarte buni cu idei geniale – iar Codecamp încearcă să ofere un cadru unde, prin colaborare, să realizăm împreună lucruri mărețe. Vă așteptăm, așadar, pe 7 mai începând cu ora 8 la Grand Hotel Italia pentru o zi de inovație, schimb de idei, voie bună și mult entuziasm!”, a mai adăugat Florin Cardasim.

Accesul la sesiunile de prezentări este gratuit, singurul cost fiind cel al mesei de prânz – 79 lei, pentru persoanele care doresc acest lucru. Înregistrarea la eveniment se poate face pe site-ul Cluj Code Camp, iar acesta va avea loc la Grand Hotel Italia, cu începere de la ora 8.00 dimineața.

Cover -
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *