ride2work
ride2work

Proiectul Ride2Work continuă

 

Proiectul Ride2Work, aflat la cea de-a doua ediție din acest an, continuă să ofere o experiență plăcută celor care aleg să circule cu bicicleta în drum spre muncă.

Joi, 4 Mai, clujenii care merg cu bicicleta la muncă sunt aşteptaţi la cel de-al doilea pitstop din 2017, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, în faţa clădirii The Office.

Între orele 7:45-10:00 dimineața, bicicliştii vor fi întâmpinați de către echipa Ride2Work cu mic dejun, service gratuit la biciclete și multe alte surprize. Ediţia este susţinută de firma Yonder.

Primul eveniment Ride2Work de anul acesta, care a avut loc în 27 aprilie, a fost un succes: cel puţin 100 de biciclişti clujeni au beneficiat de mic dejun gratuit şi de multe alte surprize.

Organizatorii proiectului îşi propun organizarea pitstopurilor în fiecare zi de joi. Proiectul este susţinut de Primaria Cluj-Napoca.

„Bicicleta este cea mai simplă şi mai ieftină cale pentru o viaţă sănătoasă şi dinamică”, anunţă membrii echipei Ride2Work Cluj.

Mai jos sunt câteva motive pentru care încurajăm clujenii să aleagă bicicleta:

Pentru că ajungi mai repede la muncă

Renunţă la aglomeraţia din trafic şi din autobuze. Din capătul Mănăşturului până în piaţa Mărăşti faci, în medie, 15 de minute. Scapi de coloanele de maşini, de claxoanele vecinilor, de aşteptarea de la semafoare.

Eşti în siguranţă

Clujul dispune de infrastructură din ce în ce mai solidă pentru biciclişti. În ultimii ani, s-au amenajat piste în mai multe cartiere pentru a facilita mersul pe bicicletă.

Pe bicicletă, cerul e mai senin

Mersul pe bicicletă este cel mai frumos mod de a-ţi începe ziua! Drumul către birou va deveni mai relaxant pentru că te vei putea bucura mai mult de aer proaspăt, de peisaje, de oamenii care trec pe lângă tine.

Economiseşti bani

Mersul cu bicicleta e gratuit. Banii pe care îi dai pe benzină îţi vor ajunge pentru ieşirea la care visai de multă vreme.

O schimbare nu vine niciodată singură

Mersul pe bicicletă este un prim pas spre un stil de viaţă sănătos. Renunţarea la stilul de viaţă sedentar aduce numeroase alte beneficii precum: adoptarea unei alimentaţii sănătoase, angajarea în alte activităţi sportive, participarea la evenimentele organizate special pentru biciclişti.

Cover - Sursa foto: Ride2Work Cluj
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.