logo
Generic filters
Exact matches only

Școlile de hairstyling din Cluj-Napoca

Sursă foto: dreamstime.com

 

În ultimii ani, hairstylingul a prins avânt în Cluj-Napoca. Acest lucru se poate observa atât prin numărul mare de saloane de coafură și frizerie din oraș, cât și prin faptul că aici și-au făcut simțită prezența câțiva hairstylisti foarte talentați.

Evoluția Clujului la acest capitol a făcut ca aici să își deschidă saloane hairstylisti cunoscuți la nivel național ca profesioniști în domeniu. Datorită experienței și a cunoștințelor avute în acest domeniu, mulți dintre aceștia și-au deschis și propriile școli de hairstyling, iar în cele ce urmează vi le prezint pe cele mai cunoscute dintre acestea.

Atelier Eduard Dăbîcan Education Team

Atelier Eduard Dabican Education TeamSursă foto: Atelier Eduard Dăbîcan Education Team 

Începem lista noastă de școli de hairstyling cu Atelier Eduard Dăbîcan Education Team. Eduard Dăbîcan este unul dintre cei mai apreciați hairstylisti din Cluj-Napoca.

Acesta, pe lângă coafat, alături de echipa sa ține și cursuri. Aici poți participa la cursuri de inițiere în coafor, la cursuri de formare în această meserie, dar și de specializare, precum cele de tunsoare și colorare sau frizerie și bărbierit.

Boudoir studio prive

Boudoir studio priveSursă foto: Boudoir studio prive

Boudoir Studio Prive este o altă școală clujeană de hairstyling, deținută de cei mai cunoscuți hairstylistii locali. Aici vei fi inițiată în tainele hairstylingului de traineri precum Adrian Borza, Eduard Dăbîcan, Codruța Dăbîcan sau Romina Sabou și de echipa lor. Aceștia predau cursuri de inițiere, formare și de specializare în această meserie. Hairstylistii au deschis chiar și un salon de beauty, cu același nume, Boudoir.

Pop Academy

pop academySursă foto: Pop Academy

Pop Academy este deținută de Adrian Pop, un alt hairstylist clujean foarte cunoscut, ce nu se dă în lături când vine vorba de coafuri îndrăznețe. Aceasta este prima academie de hairstyling din Transilvania, iar dacă te pasionează acest domeniu, aici poți învăța tot ce trebuie să știi despre acesta. Poți învăța fundamentele hairstylingului, cum să realizezi coafuri clasice sau creative, tunsori pentru femei sau pentru bărbați, dar și despre alegerea culorilor. Iar dacă vrei să devii expert în acest domeniu, poți urma cursul de calificare profesională.

En Vogue Academy

en vogue academySursă foto: En Vogue

O altă școală de coafură din oraș este En Vogue Academy, cea care deține și salonul de frumusețe cu același nume. În cadrul acesteia poți urma cursuri generale de specializare în frizerie, coafat, alegerea culorilor, tratamentul părului sau creativitate în hairstyling. În plus, poți opta și pentru un curs personalizat, în care să înveți doar ceea ce îți dorești tu sau în care să îți reînnoiești anumite cunoștințe.

În afara școlilor specializate în hairstyling prezentate mai sus, în Cluj-Napoca mai există câteva centre care oferă, alături de alte cursuri, și specializări în coafură. Dintre acesta amintim doar câteva: Elite Academy,  Fashion Academy, Profesional Academy, Școala Ofelia sau Fundația A.T.P Internaționale.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *