Search
Generic filters
Exact matches only

Se apropie cea de-a treia ediție a Lollyboom

street

Clujenii au parte de o nouă ediție a festivalului LollyBoom, cel mai mare festival pentru familie, din România. Aflat la ediția a 3-a, festivalul adună activități de joacă, divertisment și relaxare și va avea loc în Parcul Central din Cluj-Napoca, între 1-4 iunie.

În curând joaca, magia, divertismentul, relaxarea se vor regăsi sub umbrela LollyBoom, cel mai mare festival din România, dedicat familiei și copiilor. Cei mici știu cel mai bine cum să fie fericiți și să se bucure de orice în lumea lor magica, întrucât acest festival vine ca un prilej de a învăța și noi acest lucru alături de micuți.

Spiridușii LollyBoom se pregătesc intens pentru a-ți oferi cele mai inedite momente de distracție alături de cei dragi. Conceptul acestui festival se adresează tuturor. Copii, părinți, bunici, prieteni, familii – toți vor avea parte de câteva zile garantate de relaxare și magie. Astfel, sunteți invitați într-o lume colorată, de poveste, cu zâne și spiriduși, potrivită atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Iar pentru a participa trebuie sa urmați o serie de pași foarte simpli, să aduceți cu voi energia și voia bună, de restul se vor ocupa spiridușii LollyBoom.

Evenimentele la care veți participa pe tot parcursul festivalului sunt extrem de ofertante si bineînțeles pentru toate vârstele. Ateliere de creație, spectacole de magie, muzică, dans, teatru, proiecții în aer liber sunt doar o mică parte din activitățile de care vă veți bucura în acele zile. Daca veți simți nevoia de o pauză, veți avea ocazia de a vă delecta cu bunătățile care mai de care mai gustoase.

Vă așteptăm alături de noi într-un număr cât mai mare să petreceți timp de calitate alături de cei dragi, momente emoționante, distractive și educative cuprinse într-o experiență de neuitat la Lollyboom.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *