Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
bazinul-olimpic-grigorescu_2
bazinul-olimpic-grigorescu_2

Se deschide Bazinul Olimpic Grigorescu

 

Primăria Cluj Napoca deschide luni, 3 octombrie, Bazinul Olimpic Grigorescu, care va fi funcțional pe întreaga durată a anului. Acesta este destinat clujenilor, indiferent de vârstă.

Bazinul de dimensiuni olimpice (50m x 25m), acoperit cu un balon presostatic, asigură o temperatură a apei de 26-28 grade Celsius, tratată automat, grație unui sistem de filtrare modern.

bazinul-olimpic-grigorescu_3

Sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

Bazinul Olimpic Grigorescu este dotat cu aparatură pentru fitness: treadmill aquaness (benzi de alergare acvatice), aquabike aquaness (biciclete acvatice), static Swim (sistem de înot contracurent pentru antrenament aquafitness).

Programul de funcționare al bazinului

Bazinul va funcționa după următorul program: luni – vineri: 6.00 – 22.00 și sâmbătă – duminică 8.00 -18.00.

piscina-olimpica-grigorescu

Sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

Biletul de intrare va costa 18 lei, iar copiii, elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor plăti doar 12 lei. La Bazinul Olimpic Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca și RADP vor derula programe speciale de învățare a înotului pentru elevii din clasele primare, în intervalul orar 8.00 – 12.00.

În ce constă modernizarea bazinului

Pentru amenajarea Bazinului Olimpic Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca a alocat suma de 3.305.000 lei. Pe lângă închiderea cu un balon presostatic cu triplă membrană a bazinului olimpic, în cadrul lucrărilor de modernizare au fost construite spații tehnice și vestiare, a fost reparată și refinisată cuva bazinului (care a fost adusă la o cota maximă de 1,50 m), a fost reamenajată zona de acces către bazin, cu instalațiile electrice și de gaze aferente.

bazinul-olimpic-grigorescu_4

Sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

Ștrandul Sun, un Aqua Park modern

La Ștrandul Sun din Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca și RADP vor realiza un Aqua Park modern. În prezent, se lucrează la proiectul de deviere a magistralei electrice care afectează lucrările de construire a Aqua Parkului, urmând ca după finalizarea acestuia să se treacă la realizarea proiectului propriu-zis.

Cover - Sursă foto: Primăria Cluj-Napoca
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *