logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Viitorii arhitecţi ai Clujului, invitaţi să participe la un concurs pe tema clădirilor verzi

În această toamnă la Cluj-Napoca va avea loc cea de-a doua ediție a workshop-ului de arhitectură „City of Green Buildings” dedicat exclusiv clădirilor verzi. În cadrul acestui eveniment, care se va desfășura în perioada 30 august – 13 septembrie, va avea loc și un concurs de concepte de clădiri verzi.

Workshop-ul, care va fi susținut de „The City of Green Buildings Academy”, se adresează tinerilor și studenților la arhitectură. Cei interesați să participe în acest program trebuie să se înregistreze pe site-ul academiei și să trimită un CV și o scrisoare de intenție care să conțină motivul pentru care își dorește să participe la acest proiect. Cei selectați vor beneficia gratuit de cazare, transport, masă și materialele necesare pentru cursuri.

Programul va avea loc în paralel în Cluj-Napoca și Sibiu unde, pe parcursul a două săptămâni, participanții vor dezvolta concepte de clădiri verzi și vor realiza analize complexe asupra acestora pornind de la tema ediție din acest an: „To build or to transform?”.

„Deoarece mintea este concepută astfel încât corpul să devină bogat, din observațiile lui Shakespeare, ne gândim ca și viitoarele clădiri verzi să fie create pentru a îmbogăți orașul și natura. Prin intermediul The City of Green Buildings Academy ne dorim să pregătim următoarele generații de specialiști în domeniul clădirilor sustenabile. Pe parcursul a două săptămâni participanții vor dezvolta concepte de clădiri verzi și vor realiza analize complexe asupra acestora pornind de la tema ediției din 2015:  „To build or to transform?”. Acestea vor fi prezentate ulterior în cadrul conferinței „The City of Green Buildings Conference”, iar cele mai bune lucrări vor fi premiate”, au afirmat organizatorii evenimentului.

De asemenea, pe parcursul acestor două săptămâni, la activități vor participa și specialiștii în recrutare ai partenerilor ONG-ului pentru a recruta cei mai talentați studenți.

ONG-ul „The City of Green Buildings” urmărește trei direcții cu proiecte interesante, unde se dorește implicarea studenților cu rezultate demne de lăudat și idei mărețe. Aceste proiecte se regăsesc incluse în următoarele teme: Academy, Conference & Networking, respectiv Sustainable projects.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *