logo
Search
Generic filters
Exact matches only

10 cărți care vor deveni filme în 2016

Cărțile devenite best sellers au fost întotdeauna o sursă bună de inspirație pentru regizorii de la Hollywood, iar adaptările de pe marile ecrane ale acestora fie au impresionat, fie au dezamăgit, însă cu siguranță au lăsat o impresie puternică. Iată care sunt cărțile care vor avea o adaptare video în 2016.

The Revenant

„The Revenant” este o adaptare în care Leonardo Dicaprio portretizează un personaj complet diferit față de cele pe care le-a jucat până acum. Filmul, care a avut premiera în 8 ianuarie, spune povestea unui bărbat care a fost lăsat de mort într-o pădure, de către șefii acestuia, după ce a fost atacat de un urs. El își revine însă și încearcă să caute răzbunare.

The 5th wave

Cartea (și adaptarea) se învârt în jurul unei invazii extraterestre care aduce cu ea o situație similară sfârșitului lumii. Scenariul apocaliptic are 4 valuri care mai de care mai periculoase și mai distructive, iar Cassie (Chloe Grace Moretz) încearcă să își salveze fratele mai mic din mâinile extratereștrilor, în timp ce se pregătește pentru al 5-lea val de atac. Filmul va avea premiera în 15 ianuarie.

The Finest hours

Povestea are loc în anii 50 și relatează întâmplări adevărate, legate de o misiune de salvare a Gărzii de Coastă americană. Premiera filmului va avea loc în 26 ianuarie, iar rolurile principale sunt jucate de Chris Pine și Casey Affleck.

 How to be single

Romanul scris de Liz Tuccillo va fi ecranizat în 12 februarie și le va avea în rolurile principale pe Dakota Johnson și Rebel Wilson. Povestea se învârte în jurul unor prietene din copilărie care încearcă să se reobișnuiască cu viața de femeie singură, la 30 de ani.

Miracles from heaven

„Miracole din Rai” spune o poveste adevărată, văzută prin prisma ochilor mamei lui Lizzie, o fetiță care suferă de o boală aparent incurabilă și care se vindecă miraculos în urma unui accident. Premiera filmului va avea loc în 18 martie.

Allegiant

Seria „Divergent” continuă cu ecranizarea a celei de-a treia carte din saga. De această dată, Beatrice și Tobias se aventurează în lumea nou descoperită, din afara zidurilor orașului în care au trăit. Filmul are premiera în 18 martie și va fi urmat și de un al 4-lea film în 2017.

The jungle book

Povestea micuțului Mowgli, a prietenosului urs Baloo și a protectivei pantere Baghera vor fi ecranizate în 2016, într-un film care va avea premiera în 15 aprilie.

Alice through the looking glass

Alice se întoarce în Țara Minunilor pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun din mâinile Timpului. Urmărește-o pe Alice când se întâlnește cu personaje consacrate din Țara Minunilor, într-o luptă împotriva Timpului. Premiera peliculei va avea loc în 27 mai.

The BFG

„Marele gigant prietenos” este o carte scrisă de autorul Roald Dahl și publicată pentru prima dată în 1982. Disney a preluat drepturile de autor și a adaptat cartea într-un film, care va avea premiera în 1 iulie. Povestea se învârte în jurul unei fetițe de la orfelinat care întâlnește un uriaș. Diferența dintre acest uriaș și alții ca el este faptul că acesta este un uriaș prietenos și nu mănâncă copii.

Fantastic beasts and where to find them

Aventurile din universul lui Harry Potter continuă să prindă contur chiar și după ce seria omonimă a luat sfârșit. „Bestiile fantastice și unde să le găsești” este o carte scrisă de J. K. Rowling și relatează povești întâmplate cu 70 ani înainte de Harry Potter. Cartea este menționată în Harry Potter ca fiind una dintre cărțile pe care tânărul vrăjitor le citește în timpul școlii. Filmul va apărea pe marile ecrane în 18 noiembrie.

Cărțile se pot cumpăra online de pe elefant.ro sau emag.ro

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *