logo
Search
Generic filters
Exact matches only

10 torturi delicios de creative

Maeștrii cofetari în ziua de azi sunt adevărați artişti plastici care transformă banalele prăjituri în opere de artă. Iar operele astea de artă sunt câteodată atât de impresionante încât nu îți vine să tai și să mănânci din ele. Iată 10 astfel de torturi delicios de artistice. Cu ocazia asta poate te inspiri pentru tortul următoarei tale aniversări.

Tortul sub formă de cărți

carti tortSursa foto: Architecturen Design

Cineva pasionat de literatură și de citit va aprecia cu siguranță un tort realist sub forma unui teanc de cărți.

Pălăria care sortează…arome

creative-cakes-15Sursa foto: Architecturen Design

Universul lui Harry Potter este unul iubit de mulți tineri adulți și adolescenți. Nu se poate ca cei ce iubesc povestea micului vrăjitor să nu iubească un tort în forma pălăriei care sortează vrăjitorii în casele școlii de magie.

Tort șarpe

tort reptilaSursa foto: Architecturen Design

Un tort super realist va fi un super cadou pentru cineva pasionat de reptile. Ai grijă doar să te asiguri că nu sunt ofidiofobi (cei care au o fobie de șerpi) în aceeași încăpere cu tortul.

Tortul … de fotografiat

creative-cakes-17Sursa foto: Architecturen Design

Dacă ești fotograf sau faci cadou un astfel de tort unui pasionat de fotografie, poți fii sigur că îi va face plăcere să îl fotografieze și apoi să îl mănânce.

Tort pământean

creative-cakes-19Sursa foto: Architecturen Design

Orice ecologist poate salva planeta dacă o…mănâncă? Stai, asta nu sună bine! Dar cu siguranță tortul ăsta arată bine și este delicios.

Tort de căței

creative-cakes-28Sursa foto: Architecturen Design

Iubitorii de animale, sau de animale de companie în special, vor iubi un tort în forma animăluțului preferat. În imagine, cei doi câini din rasa Mops (pug) au fiecare câte un animal de companie de „pluș”.

Tort tobă

creative-cakes-29Sursa foto: Architecturen Design

Există o teorie conform căreia nici măcar cei mai iscusiți dintre muzicieni nu cântă „la mulți ani” în grup, fără să falseze. Ei bine, nu știu dacă acea teorie e adevărată, dar toba din imagine nu e nimic altceva decât un tort delicios.

Tortul cinefililor

creative-cakes-32Sursa foto: Architecturen Design

Iubitorii de film se vor uita la tortul ăsta ore în șir pentru a-i admira măreția! Iar apoi îl vor savura în timp ce urmăresc filmul preferat.

Tort biliard

creative-cakes-39Sursa foto: Architecturen Design

Iubitorii de biliard vor vrea să joace o partidă de snooker pe această masă de biliard. Apoi își vor da seama că e un tort și îl vor savura.

Tort LEGO

creative-cakes-31Sursa foto: Architecturen Design

Tortul ăsta se poate adresa mai multor categorii de oameni: pe de-o parte sunt iubitorii de lego, iar pe cealaltă sunt inginerii sau arhitecții. Indiferent de care este vorba, sunt convinsă că vor aprecia tortul în toată splendoarea lui.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *