logo
Search
Generic filters
Exact matches only

7 cadouri care se potrivesc pentru orice ocazie

Dacă tot vine perioada sărbătorilor de iarnă, a sosit momentul să îți prezint 7 cadouri care se potrivesc pentru orice ocazie. Știu că este destul de greu să pleci în căutarea cadoului perfect, mai ales dacă nici nu cunoști persoana prea bine sau dacă trebuie să fie un dar mai formal. Dar cum shoppingul ar trebui să fie relaxant, nicidecum stresant, îți voi oferi 7 idei, cu care să mergi la sigur.

1. Cărți

Oricine dorește să se dezvolte profesional sau cultural, citește cel puțin o carte buna la câteva luni sau poate la câteva săptămâni. Atunci când nu dispui de resurse financiare foarte mari sau nu prea ești familiarizat cu persoana care va primi cadoul de la tine, îți recomand să alegi o carte cunoscută – un best seller internațional, o carte pe care ai citit-o și tu sau o carte de specialitate. În ziua de azi est destul de ușor să afli profesia unei persoane, astfel că nu ai cum să dai greș. Acest tip de cadou se potrivește chiar și pentru prietenii tăi sau membrii din familia ta. Cine știe? Poate cineva le aduce o carte pe care o doresc de mult, dar pentru asta trebuie să fii atent la ce îți spun în timpul anului.

2. Coșuri cadou

Coșul cadou este potrivit pentru numeroase ocazii. Fie că vorbim de sărbătorile de iarnă sau cele pascale, fie de diferite aniversări, există un coș potrivit pentru orice ocazie. Gama variată de coșuri cadou disponibilă pe piață, îți oferă posibilitatea să alegi unu în funcție de bugetul tău sau de preferințele tale. Printre cele mai des utilizate produse în acestea se găsesc vinuri, ciocolată, fursecuri și șampanie, iar acestora se adaugă, în funcție de ocazie și persoana care va primi cadoul de la tine, cozonaci, gem, ulei de măsline, paste, cafea, ceai, foie gras de rață, trufe, diferite sortimente de terine și obiecte decorative.

3. Ciocolată, flori și o sticlă de băutură alcoolică

Pe femei le cucerești ușor cu o cutie de ciocolată și cu flori, iar bărbații mereu vor aprecia o sticlă de vin sau altă băutură alcoolică. Dacă alegi această varinată, asigură-te că nu faci rabat de la calitate și oferi ceva care să fie consumat cu plăcere.

4. Power bank wireless

Un power bank wireless este potrivit pentru orice persoană care își folosește des telefonul mobil și are nevoie ca acesta să fie încărcat permanent. Noile smartphone-uri nu au baterii atât de puternice și, din păcate, se poate întâmpla ca în aceeași zi să trebuiască să le încarci de mai multe ori. Power bank-ul wireless are scopul să te scutească de acest stres, acesta permițând telefonului să se încarce singur de la distanță, oriunde te-ai afla, în mișcare sau la birou.

5. Ceas de mână

Orice femeie sau orice bărbat are nevoie de un ceas la mână. Dacă ai idee cam ce gusturi are persoana căreia dorești să îi oferi un cadou sau găsești ceva asemănător cu ceea ce deja poartă aceasta, atunci un ceas poate fi un cadou potrivit și de valoare. Există acum o serie de modele, de la ceasurile fitness conectate la iPhone-ul personal, la cele tradiționale, cu brățară sau cu curea. Gândește-te la gusturile și preferințele persoanei pe care dorești să o surprinzi, dacă este mai elegantă sau mai sportivă și oferă-i un ceas pe stilul său!

6. Set de cosmetice

Indiferent de vârstă, un set de cosmetice este întotdeuana un cadou practic și frumos. Există deja diverse pachete pregătite în magazinele de specialitate și în supermarketuri, astfel că nu trebuie să te straduiești să combini produsele de unul singur. Fie că achiziționezi un parfum și o loțiune de corp din același brand, un șampon și un gel de duș sau un set de produse pentru baie (exfoliant de corp, ulei de corp și gel de duș), aceste pachete sunt bine confecționate și în funcție de buget pot fi la îndemâna oricui dorește să ofere un cadou.

7. Aparat de fotografiat instant

Indiferent de eveniment, un aparat foto care scoate pozele instant este foarte util și va face atmosfera de la petrecere și mai palpitantă. La ora actuală aceste aparate sunt foarte căutate și foarte apreciate, mai ales de către tineri, pentru că fac pozele instant, le printează pe loc și rămân amintiri frumoase pentru totdeauna. Acestea vin la pachet cu hârtia instant și folosesc un Fujifilm Instax. Tinerii se vor bucura de aceste fotografii și le vor promova cu încredere și în rândul prietenilor lor.

 

—————————————————————————————————————–
Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă vei intra pe aceste magazine online spre care facem trimitere și vei comanda produse de la ele, un procent din valoarea achiziției tale va intră în contul de afiliere al site-ului BunaDimineata.ro . Acești bani pe care îi vom încasa ne vor ajuta să scriem noi subiecte interesante pentru cititorii nostri. Mai multe detalii despre marketingul afiliat poți să citești aici.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *