Search
Generic filters
Exact matches only

3 metode prin care să eviți mijloacele de transport în comun

Mijloacele de transport în comun într-un oraș mare nu sunt cea mai plăcută experiență, de multe ori. Se întâmplă să fie aglomerație, să fie trafic, să fie agitație sau gălăgie, am putea enumera multe motive pentru care transportul în comun nu este cea mai plăcută metodă de a te deplasa, însă nu o voi face. În schimb, îți voi oferi 3 alternative pentru acesta, în afara taxi-ului, care poate deveni și el o cursă inconfortabilă în anumite circumstanțe. Pe parcursul acestui articol, vom lua ca exemplu un oraș precum Cluj-Napoca.

Mergi cu bicicleta

Bicicleta poate fi o metodă alternativă destul de plăcută pentru deplasările prin oraș. Este ecologică, bună pentru sănătate și economică. Desigur, condiția e să te știi da pe ea, să o deții sau să ai de unde închiria una. În plus, trebuie să nu îți fie frică să te avânți în trafic cu aceasta, având în vedere că nu există piste de bicicletă peste tot. Va trebui să fii dispus să alternezi mersul pe pistă cu cel pe trotuar și cel de pe partea carosabilă.

Mergi pe jos

O altă metodă bună pentru sănătate este mersul pe jos. Aceasta este ideală atunci când nu trebuie să te deplasezi foarte departe, însă devine rapide o problemă dacă distanța pe care trebuie să o parcurgi este mai lungă. Într-un oraș mare precum Clujul, îți va fi greu să traversezi două sau trei cartiere pe jos și, în plus, îți va lua foarte mult timp să faci asta. Dacă trebuie să te deplasezi către și de la serviciu, aceasta nu prea este o soluție.

Împarte o mașină cu colegii

O variantă mai economică și mai comodă decât transportul în comun este să împarți o mașină cu colegii de birou. Iar dacă niciunul dintre voi nu vrea să pună la bătaie mașina proprie sau nu faceți asta în mod constant, puteți opta pentru a închiria o mașină la prețuri modice. Eco rent a car Cluj care închiriază automobile la astfel de prețuri poate fi o opțiune bună în acest sens. Astfel, costurile vor fi împărțite în mod egal (și pot fi relativ egale cu cele ale unui abonament pe transportul în comun), dar confortul fiecăruia este sporit.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *