Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Bună dimineața în mașină – Cum să îți valorifici timpul petrecut în trafic?

Zilnic irosim timp prețios pe străzile aglomerate ale orașelor. Până acum automobilele ne-au bucurat de mulți ani cu stațiile radio la bordul lor, iar asta schimbase substanțial experiența din timpul călătoriilor. În prezent, mașina a devenit capabilă să reproducă orice sunet care este transmis fie de pe telefonul mobil, fie folosind medii de stocare externe, astfel este momentul să trecem la următorul nivel.

Servicii de streaming

Pentru cine ascultă muzica preferată acasă, acum cu ajutorul unui abonament de date la telefonul mobil, serviciile de streaming de muzică au devenit un mod foarte ușor de a asculta melodiile favorite oriunde și oricând.

Există câteva nume mari de servicii de streaming disponibile în România, printre care menționăm Apple Music, Spotify, Deezer, Zonga și Google Music. Zonga și Deezer, spre exemplu, au un contract fiecare în parte cu câte o companie telefonică: Zonga are un parteneriat cu Vodafone, iar Deezer cu Orange, oferind condiții speciale și oferte celor cu abonamente la companiile telefonice respective.

Podcast

Podcast-urile au prins din ce în ce mai mare avânt în ultimul timp, popularitatea lor crescând la nivelul diferitelor domenii.

Dacă vrei să afli lucruri noi în timp ce ești la volan, folosește-te de acest timp pentru a asculta un podcast care îți va aduce beneficii suplimentare. Descarcă un podcast interesant pe un subiect care te pasionează. Există mai multe site-uri de unde poți face acest lucru, printre care Soundcloud, Podbean, Spotify sau Deezer. Subiectele abordate sunt variate și sunt disponibile pe toate temele de interes, pornind de la cultură, tehnologie sau știință și ajungând la politică, modă sau societate.

Audiobook

Folosește timpul disponibil în mod plăcut și obține informații utile fără un efort prea mare ascultând un audiobook. Nu îți face griji că o carte în format audio îți poate distrage atenția de la șofat. Atunci când ești la volan, audiobook-urile nu îți cer mai multă atenție decât o emisiune de radio, de exemplu. Ele acoperă numeroase teme și se pot găsi atât pe CD cât și în format mp3.

Ocazional, puteți găsi cărți audio gratuite, dar există o mulțime de site-uri care vă ademenesc cu asemenea oferte și care nu respectă condițiile inițiale.

Cover - via pexels.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *