logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cadouri de Crăciun pentru copii

copii

Copiii trăiesc spiritul sărbătorilor de iarnă mult mai intens, iar pentru ei asta e cea mai bună ocazie de a primi un cadou. Fericirea lor din momentul când desfac cadourile de sub brad în dimineața de Crăciun este un motiv de satisfacție și pentru părinți. Ai nevoie de câteva idei pentru darurile celor mici? Ți-am pregătit o listă cu sugestii.

Jucării de pluș

jucarii-de-plus_65512906Sursa foto: © Golyak

Jucăriile de pluș vor fi mereu o atracție pentru copii. În prezent, modelele sunt diversificate, astfel că poți cumpăra de la urși, până la minioni sau câini Boo, vezi mai multe variante aici.

Tablă

tablaSursa foto: Mother Mag

Poți achiziționa o tablă pentru copii, pe care să scrie cu cretă sau cu markere. Ea le stimulează creativitatea celor mici și vor păstra pereții casei fără desene. 🙂

Reciclator de creioane

maxresdefaultSursa foto: YTImg

Poți să uiți de aruncatul creioanelor, pentru că a apărut o cutie-minune care le reciclează. Ea topește minele creioanelor și amestecă culorile.

O lună

moon_in_my_room_1Sursa foto: Uncle Milton

Mai ales în cazul în care copiilor le este frică de întuneric, aceasta este una dintre soluții. Poți cumpăra o hologramă 3D a unei lunii, a cărei luminozități o selectezi dintr-o telecomandă.

Jeleu gigant

maxresdefault (1)Sursa foto: YTImg

Dacă celui mic îi plac foarte mult urșii-jeleu, atunci trebuie să știi că poți să cumperi unul gigant, care are în jur de 2 kilograme.

Puzzle

world-puzzleSursa foto: Bulletina Maestrom

Antrenează imaginația și gândirea logică a copilului tău. Îi poți cumpăra un puzzle, însă asta doar dacă el stă bine când vine vorba de răbdare, vezi alte variante aici.

Fluture electric

Electronic-Butterfly-in-a-JarSursa foto: Cool things to buy for

A apărut un borcan care are înăuntru un fluture electric. Funcționează doar în borcan și este pornit prin atingerea capacului.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *