Search
Generic filters
Exact matches only

Câștigă un sistem de băuturi Nescafe® Dolce Gusto® – Melody 3 Automat

Diminețile sunt mai frumoase atunci când sunt începute cu o cafea plină de aromă și savoare. Această băutură magică este folosită de mii de ani de către oameni pentru a se înviora și pentru a petrece clipe de relaxare în compania celor dragi. Dar o cafea bună este cea care te surprinde la fiecare înghițitură, iar pentru asta a fost inventat sistemul inovator Nescafe® Dolce Gusto®.

Cu siguranță toată lumea a auzit de celebrele capsule de cafea inteligente care împreună cu aparatele de cafea Nescafe® Dolce Gusto® reprezintă îmbinarea ideală între tehnologie și savoare. Iar cine a gustat cel puțin o dată, poate spune că fiecare ceașcă de cafea este perfectă și proaspătă, indiferent de varietatea folosită.

Sistemele de băuturi Nescafe® Dolce Gusto® folosesc presiune profesională de 15 bari pentru a asigura de fiecare dată obținerea unei cești perfecte de cafea cu spumă de lapte fină. Capsulele patentate de compania Krups sunt ușor de folosit și conțin cea mai bună cafea Arabica prăjită și măcinată. Iar cea mai mare inovație o reprezintă varietatea în care sunt disponibile. Fie ca îți place cafeau espresso sau lungo, cappucciono sau latte machiato, dar chiar și ciocolata caldă sau ceaiul, Nescafe® Dolce Gusto® ți le oferă pe toate. Poți să îți pui imaginația la contribuție și să prepari în fiecare zi o alt fel de cafea. Iar dacă îți place să savurezi o ceașcă de cafea și seara, majoritatea aromelor sunt disponibile și în varianta decofeinizată.

Până la urmă, chiar și sistemele de băuturi sunt diferite pentru a îndeplini nevoile fiecărui consumator în parte. Poți alege sistemele clasice în care să îți prepari cafeau manual sau cele mai inovative care să îți prepare cafeau automat. Cel mai nou design Nescafe® Dolce Gusto® disponibil este Melody 3 Automat. Acesta folosește cea mai nouă tehnologie și sistemul Play & SelectTM. Tu doar trebuie să pui capsula, să setezi nivelul de apă cu ajutorul rotiței de mouse, să apeși start și să aștepți câteva secunde până ceașca îți este umplută de cea mai bună cafea. Este astfel construit încât nu necesită pre-încălzire sau așteptare, iar cafeau ta este gata în câteva clipe.

Pentru că vrem să îți facem diminețile mai frumoase și pentru că știm importanța unei cafele excelente la primele ore ale zilei îți oferim posibilitatea să câștigi un aparat de cafea Nescafe® Dolce Gusto® Melody 3 – Automat dacă participi la concursul nostru. Tot ce trebuie să faci este să cauți soarele în articolele noastre în fiecare dimineață și să ne anunți că l-ai găsit printr-un comentariu. La sfărșitul lunii august poți fi fericitul posesor al unui aparat de cafea Nescafe® Dolce Gusto® Melody 3 Automat. Mai multe detalii pe pagina concursului. Multă baftă!

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *