Search
Generic filters
Exact matches only

Câteva lucruri de știut atunci când vrei să închiriezi o mașină

Există numeroase situații în care îți este utilă o mașină închiriată. Aici putem include lipsa unui autovehicul personal, deplasarea în vacanță sau atunci când te întorci din străinătate și nu ai la îndemână o mașină. Firmele de rent a car sunt mai mult decât dispuse să îți ofere o mașină pentru închiriere, mai ales că flota lor auto este formată din numeroase modele din care tu sigur vei găsi una pe placul tău. Dacă vrei să găsești firma potrivită ție, fă o simplă căutare în google. Poți scrie cuvinte de genul: mașini de închiriat Cluj pentru românii din Spania, rent a car București, închiriere mașină aeroport Târgu Mureș sau mașini de închiriat Iași. În funcție de orașul în care te afli sau pe care îl vei vizita, faci o căutare pe motorul de căutare, iar de aici rămâne la alegerea ta ce model de mașină vei închiria și pe ce perioadă. Dar înainte de procesul de închiriere, uite câteva lucruri pe care ar trebui să le știi.

Vei plăti o garanție

Este inevitabil să nu plătești o garanție pentru mașina pe care o vei închiria. Până la urmă, suma de bani pe care o dai va fi folosită pentru eventuale reparații care vor fi necesare. Însă, dacă mașina pe care ai închiriat-o nu prezintă nici un fel de deterioare atunci când o returnezi, tu vei primi garanția înapoi.

Va trebui să predai mașina cu rezervorul plin

Atunci când vei prelua mașina de la firma de rent a car, o vei primi cu rezervorul plin, gata de drum. În momentul în care vei returna mașina, aceasta va trebui să fie în aceleași condiții în care ai preluat-o, inclusiv cu rezervorul plin.

Va trebui să plătești intergral în momentul preluării

Plata mașinii se face intergal la momentul preluării mașinii de către tine. Poți plăti atât în lei, cât și în euro la cursul BNR din ziua respectivă. Un lucru pe care să îl ai în vedere în momentul semnării contractului este dacă toate datele sunt corecte și mașina se află în starea în care este descrisă.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *