logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce nu știai despre Friends?

Friends este unul dintre cele mai populare seriale de comedie americane. Sitcom-ul a rulat, în numeroase tări din întreaga lume, în perioada 1994-2004, dar și în ziua de azi este privit cu plăcere. Serialul a fost creat de David Crane și Marta Kauffman și se concentrează asupra vieților unui grup de șapte prieteni ce locuiesc în cartierul Manhattan, din orașul american New York. Chiar dacă este un un serial de comedie foarte cunoscut, în cele ce urmează îți perzentăm câteva lucruri pe care poate că nu le știai despre Friends, adunate și prezentate de buzzfeed.com:

 1. Pentru filmarea unui episod de 20 de minute, echipa muncea în medie 5 ore.
 2. Câinele alb din porțelan al lui Chandler și Joey aparținea de fapt actriței Jennifer Aniston, care l-a primit cadou la începutul filmărilor.
 3. Înainte de a fi denumit Friends, serialul a mai avut următoarele nume: Insomnia Cafe, Friends Like Us și Six of One.
 4. În primul sezon, fiecare actor primea 20.000 de dolari pe episod. În 1977, actorii au negociat suma la 100.000 de dolari, iar pe finalul ultimul sezon fiecare era plătit cu 1.000.000 de dolari pe episod.
 5. Courteney Cox (Monica) este mai bătrână decât David Schwimmer (Ross), deși o interpretează pe sora lui mai mică.
 6. Povestea dintre Ross și Rachel nu trebuia inițial să fie în centrul atenției, dar producătorii au modificat scenariul datorită atracției dintre cei doi actori.
 7. Povestea cu Phoebe care a născut tripleții fratelui său a fost scrisă pentru că Lisa Kudrow era însărcinată în viața reală.
 8. Hank Azaria, care joacă rolul lui David (cercetătorul) a încercat de două ori pentru rolul lui Joey, înainte ca show-ul să intre în producție.
 9. Rolul lui Chandler a fost scris ca un bărbat ce nu știa să se comporte cu femeile, pentru că însuși Matthew Perry le-a spus producătorilor că așa era el în viața reală.
 10. Primul actor angajat în show a fost David Schwimmer (Ross) și ultima a fost Jennifer Aniston (Rachel).
 11. Maimuța Marcel a fost interpretată de două maimuțe, de fapt.
 12. Inițial, producătorii au vrut-o pe Courteney Cox în rolul lui Rachel, dar ea a cerut să o joace pe Monica.
 13. La fel ca Monica și Chandler, Courteney Cox și David Arquette au avut probleme în conceperea unui copil în viața reală. Ea a trebuit să filmeze episodul în care Rachel a născut-o pe Emma imediat după ce a pierdut o sarcină.
 14. Când Lisa Kudrow a citit pentru prima dată scenariul, a crezut că Chandler era gay.
 15. Gunther n-a avut un nume până la mijlocul celui de-al doilea sezon.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.